Un pusti de 12 ani este considerat „micutul Steve Jobs” (Video)

Apropo.ro / 16.11.2011, 13:30
Un pusti de 12 ani este considerat
Thomas Suarez in varsta de 12 ani a reusit sa uimeasca cu pasiunea lui fata de domeniul IT. Vezi de ce este in stare tanarul!

Thomas Suarez are 12 ani, iar pasiunea lui pentru IT l-a transformat intr-o vedeta. Discursul pe care pustiul l-a sustinut in fata unor studenti a ajuns acum un viral pe internet, el fiind vizionat de circa jumatate de milion de utilizatori.

Pustiul originar din Los Angeles, considerat „un nou Steve Jobs„, le-a vorbit studentilor despre pasiunea sa si le-a prezentat aplicatiile pe care le-a creat pentru gadgeturile Apple. Tanarul si-a creat si un site personal – CarrotCorp.

La „TedX Manhattan Beach”, o serie de sesiuni stiintifice organizate de o fundatie care sprijina mediul educational, copilul si-a captivat auditoriul prin forta de convingere si maturitate.

Tu ce faceai cand erai in clasa a sasea? de pe tare.ro

„Am fost tot timpul fascinat de computere si tehnologie si am facut cateva aplicatii pentru iPhone, iPod Touch si iPad. As vrea sa vi le arat astazi”, si-a inceput discursul Suarez. Tinand intr-o mana o tableta, iar in cealalta o telecomanda, geniul IT a inceput apoi sa le descrie pe fiecare in parte. Pustiul s-a apucat de facut aplicatii pentru telefoanele si tablete Apple in urma cu aproximativ un an. „Parintii, prietenii si chiar oamenii de la Apple m-au sustinut. Steve Jobs m-a inspirat„, a afirmat Suarez.

Citeste mai multe detalii despre micul Steve Jobs, pe Gandul.info