Un Revelion de poveste, la Acasă TV

Apropo.ro / 22.12.2008, 00:00
Un Revelion de poveste, la Acasă TV
În ultima zi din an, Acasă TV le-a pregătit telespectatorilor un program special 100% latino. Astfel, după-amiaza zilei de 31 decembrie începe cu difuzarea concertului lui Enrique Iglesias de la Belfast, urmat celui din Siria, artistul fiind singurul care a reuşit să obţină acordul autorităţilor siriene de a concerta.

Seara, Thalia vine într-o ediţie specială a emisiunii “Cristina Show”. În această emisiune, Thalia va relata amănunte legate de viaţa, cariera şi familia ei, totodată telespectatorii vor afla care este secretul succesului vedetei, dar şi faptul că disciplina şi credinţa au ajutat-o în momentele dificile pe care le-a întîmpinat.

Apariţia micuţei Sabrina Sakaë (al cărei nume înseamnă “prinţesa prosperităţii” în japoneză) i-a dat alt sens vieţii, a facut-o să se redescopere şi în acelaşi timp să se maturizeze. Apoi, pînă la miezul nopţii, Acasă TV va difuza “Inimă de ţigan – cele mai bune momente”.

Imediat după ce trecem în anul 2009, Acasă TV prezintă ”Miss Venezuela 2008”, spectacol care a avut loc, ca în fiecare an, în cea mai mare arenă sportivă a capitalei, Poliedro de Caracas, şi care l-a avut ca invitat special pe David Bisbal.

După ”Miss Venezuela 2008”, urmează “Premiile Grammy pentru muzică latino 2008”. A noua ediţie a decernării premiilor a avut loc la Toyota Center din Houston, Texas, pe 13 noiembrie, şi a reunit nume celebre din muzica latino.