Un Revelion magic alături de Acasă TV

Apropo.ro / 29.12.2011, 10:00
Un Revelion magic alături de Acasă TV
În Ajun de Anul Nou, Michelle Pfeiffer şi Paul Rudd vin la Acasă TV de la 20.30, în filmul ”Iubitul mamei mele” (I Could Never Be Your Woman).

Mai târziu, de la 22.30, în cadrul emisiunii „Dezvăluiri din lumea telenovelelor: Iubiri şi infidelitate (Confesiones de Novela), celebrităţile latino-americane povestesc despre conflictele care apar pe platourile de filmare, despre certurile, neînţelegerile şi rivalităţile dintre actori, şi dezvăluie cele mai intime secrete pe care le-au ţinut ascunse de privirile publicului.

În noaptea dintre ani, telespectatorii Acasă TV vor urmări concertul extraordinar pe care trupa LaLa Band l-a susţinut de 1 decembrie alături de peste 12.000 de oameni într-un mall bucureştean.

Urmează filmul „Burlacul” („Bachelor Man”) de la Cinema Acasă TV, iar de la 02.15, „World Music Awards: Cele mai bune momente” (Best of World Music Awards) îi aduce la Acasă TV pe Michael Jackson, Beyonce, Mariah Carey, Britney Spears, Rihanna şi mulţi alţi artişti.Emisiunea „Staruri şi legende” (Piel de estrellas), difuzată de la 04.00 urmăreşte starurile în timpul şedinţelor foto apărute în paginile revistei TV Y Novelas, imagini care îi vor duce pe telespectatori pe tărâmuri fascinante.

Prima zi din 2012 aduce la Acasă TV una dintre cele mai frumoase poveşti de iubire, aceea dintre Danny (John Travolta) şi Sandy (Olivia Newton-John) din filmul „Grease”.