Un român i-a spart vila lui George Clooney din Italia! Uite ce a furat

De: Mioara Tronaru / 23.05.2014, 09:23
Un român i-a spart vila lui George Clooney din Italia! Uite ce a furat
Potrivit ziarului La Repubblica, un român a pătruns prin efracţie în vila lui George Clooney de pe malul lacului Como (nordul Italiei).

Bărbatul în vârstă de 29 de ani a fost prins aproape imediat de carabinieri, pe care i-a ameninţat cu prada sa: o sticlă de vin, valorând aproximativ 25 de euro.

Potrivit presei italiene, în seara zilei de 21 mai, în jurul orei 19.30, carabinierii din Como au primit un apel la 112 de la menajera Vilei Oleandro, casa lui George Clooney din Laglio, o comună de pe malul lacului Como. Femeia i-a chemat de urgenţă pe oamenii legii, spunând ca cineva forţează poarta proprietăţii.

Ajunşi la faţa locului, carabinierii l-au surprins pe român în stare avansată de ebrietate, în vreme ce se pregătea să fugă. Omul furase o sticlă de vin din bucătăria de vară a vilei şi încercase fără succes să intre şi în casă forţând uşa de la intrare. Când i-a văzut pe carabinieri, i-a ameninţat cu sticla, dar a fost rapid imobilizat. “E ziua mea, m-am gândit să intru aici, de mult mă gândeam să fac asta”, a spus românul, potrivit Corriere della Sera. “Căutam bani, eram gata să dau foc casei”. Conform aceluiaşi ziar, înainte de a junge la vila lui Clooney, românul s-a certat şi cu şoferul autobuzului care l-a adus în Laglio.