„Un sărut”, de la Dony şi Dianne

De: Nicoleta Nicolae / 03.11.2014, 06:00
„Un sărut”, de la Dony şi Dianne
Sărutul este primul semn al iubirii şi de la primul sărut şi până la un milion, emoţiile te cuprind de fiecare dată şi simţi cum inima îţi sare din piept.

Unul dintre cei mai sexy artişti din România, Dony, nu se desparte de ritmurile latino, pline de pasiune şi lansează single-ul „Un Sărut” ce continuă linia pieselor „caliente”.

O coproducţie Cat Music şi 1Artist Music, single-ul „Un Sărut” este compus de către Dony şi The Kid (Florin Cioran) şi este un featuring cu Dianne, o artistă aflată la început de drum, pe care Dony a descoperit-o pe YouTube.

„Sper să vă placă noul meu single, iar colaborarea cu talentată Dianne nu se opreşte aici. Vă promit noi piese alături de ea!”, declară Dony.


De la începutul anului 2014 şi până în prezent, Dony ne-a prezentat piese diferite că gen muzical, de la pop, la reggaeton. Este vorba despre “Sueno latino”, o piesă pasională şi cu versuri în limba spaniolă, “Shoot me down”, cu versuri în limba engleză şi un videoclip sexy şi “Super noapte”, o piesă cu versuri în limba romană.