„Un scuipat în ochii oricărui ROMÂN corect!” Şerban Huidu, reacţie după imaginile cu Udrea

De: Cristiana Trifu / 30.08.2018, 16:05
Coperta numărului din septembrie al revistei „Viva!“, care o înfăţişează pe Elena Udrea semi-nud, a atras critici vehemente din partea opiniei publice.

Fostul ministru al Turismului este condamnată definitiv la 6 ani de închisoare cu executare în dosarul „Gala Bute“ în care a fost acuzată de luare de mită şi abuz în serviciu şi este dată în urmărire internaţională.

„O fetiţă se pregăteşte să devină marea iubire a femeii care a vrut să conducă România şi care acum este refugiată, trăindu-şi viaţa departe de ţară, în Costa Rica“, este introducerea textului care anunţă că revista va apărea pe 31 august.

Revoltat de pictorialul revistei, Şerban Huidu a postat un text dur pe blogul personal: „Pictorialul revistei Viva- un scuipat în ochii oricărui român corect. Azi am fost oripilat de magaria unei reviste. (…) Astazi revista Viva, a dat o palma cu piciorul fiecarui roman platitor de taxe si impozite, fiecarui roman care inca putea aduce ceva bun in tara asta si care nu plecase sa isi caute norocul pe meleaguri straine. Publicand o poza cu un condamnat definitv, revista Viva nu face dacat sa se umple de rahat. Nu comentam aici cum a ajuns Udrea inculpata , condamnata etc, ci doar atitudinea ca daca esti certat cu legea si suficient de smecher, ajungi asa la un fel de imunitate respectata.

Intr-o tara unde eu as conduce, cei responsabili pentru magaria asta ar fi arestati pentru favorizarea infractorului. De ce? Pai daca tot e cunoscuta hai sa profitam si noi. Sa ii facem niste imgine. Fetele tinere si adolecenti din Romania sa vada un fals idol care e infractor dar apare in pictoriale deci e un infractor smecher.

Mai sugeram niste pictoriale pentru reviata Viva: Mazare cu zmeul in Madagascar, Ghita calarind Statul Paralel la Belgrad, Popoviciu dand cu tifla juatitiei in Londra si daca tot au ajuns pana acolo, il pot poza pe Adamescu junior pe oliţa cum face cacuţa pe Statul de drept.

Pe lumea asta totul are un pret care mai devreme sau mai tarziu va fi platit. Chiar daca unii cred ca il pot fenta.”