Un „Sejur cu surprize” prin insorita Grecie, da startul verii

Apropo.ro / 03.06.2009, 14:43
Din "Sejur cu surprize" nu lipsesc plimbarile prin insorita Grecie, istoria, romantismul si distractia maxima.

Comedia romantica "Sejur cu surprize" prezinta povestea Georgiei (Nia Vardalos) care este ghid turistic, ce conduce un grup de turisti dificil prin Grecia, care ar prefera sa cumpere tricouri decat sa invete istorie. Un barbat din grup mai special, Irv Gordon (interpretat de Richard Dreyfuss), ii arata cum sa isi distreze turistii si o invata sa se mai relaxeze putin.

Georgia se va indragosti de soferul autocarului, Poupi, un tip foarte linistit si care nu prea vorbeste, interpretat de Alexis Georgoulis.

Donald Petrie semneaza regia filmului "Sejur cu surprize/My Life in Ruins". Donald a semnat regia filmelor "How to lose a guy in 10 days" si "My big fat greek wedding" (film in care a jucat si Nia Vardalos).

Filmul va fi in cinematografele Hollywood Multiplex, Movieplex, Starplex, The Light, Odeon (Cluj), CINEMA CITY (Cluj, Timisoara si Iasi), din 5 iunie.

Cu ocazia acestui film, o agentie de turism ofera, prin concurs, un sejur cu surprize in Creta (7 zile si 7 nopti – all inclusive).  Vezi aici regulamentul concursului!

My life in ruins – Trailer de pe tare.ro

 

Georgia (Nia Vardalos) si Poupi (Alexis Georgoulis)

film

Poupi (Alexis Georgoulis)

film

afis