Un show păcătos fără Bianca Drăguşanu!

De: Mioara Tronaru / 09.01.2012, 16:50
Un show păcătos fără Bianca Drăguşanu!
Emisiunea Un show păcătos revine în această seară la Antena 1, dar fără Bianca Drăguşanu. Bianca a decis să se retragă din televiziune din cauza problemelor de sănătate.

Un show păcătos revine diseară la Antena 1 cu un nou sezon, în formula Dan Capatos, Mircea N Stoian şi Daniela Crudu. Bianca Drăguşanu se retrage pentru o perioadă din televiziune pentru a acorda o mai mare atenţie problemelor de sănătate care s-au acutizat în ultima perioadă.

„Problemele mele de sănătate sunt de notorietate şi fizic simţeam că nu mai pot face faţă. Voi rămâne sub contract cu Antena 1, dar nu voi mai face parte din echipa emisiunii Un show pacatos. Voi avea mai multă grijă de mine, problemele mele cu piciorul au devenit din ce în ce mai serioase şi ipoteza unei operaţii începe să devină inevitabilă. Le mulţumesc colegilor mei şi, în special, lui Dan pentru oportunitatea pe care mi-a dat-o odată cu şansa de a mă alătura echipei păcătoşilor şi sunt sigură că Un show păcătos va rămâne şi în acest sezon preferata telespectatorilor”, a declarat Bianca Drăguşanu.