Un student american și-a mâncat colegul de apartament

De: Gabriela Voicu / 01.06.2012, 09:57
Un student american și-a mâncat colegul de apartament
Alexandr Kinyua, un tânăr american în vârstă de 21 de ani, și-a ucis colegul de apartament, apoi i-a mâncat inima și o parte din creier.

Un student american din Maryland și-a ucis colegul de apartament, apoi i-a scos și i-a mâncat inima, precum și o parte din creier, conform unor informații de joi ale presei americane.

Cazul vine după câteva zile de la cel de canibalism din Miami (Florida), al unui barbat care i-a mancat fata altuia, in plina strada. Barbatul, aflat sub influenta unui drog, a fost ucis de politie in cele din urma.

Alexandr Kinyua, un tânăr în vârstă de 21 de ani, student la Morgan State University din Baltimore (Maryland), a fost reținut marți după ce fratele său a descoperit în locuința lui din cartierul Harford, capul și mâinile victimei, potrivit Baltimore Sun.

Alexandr Kinyua

Victima, Kujoe Bonsafo Agyei-Kodie, un bărbat în vârstă de 37 de ani, a dost dat dispărut încă de vineri, conform publicației.

Studentul a mărturisit joi poliției crima sa.

Anul trecut, un bărbat suspectat de canibalism și de o crimă brutală comisă în Moscova a fost arestat după ce polițiștii au găsit în casa lui organe umane pe jumătate mâncate.