Un student își va pierde virginitatea într-o galerie de artă

De: Gabriela Voicu / 13.02.2014, 16:30
Un student își va pierde virginitatea într-o galerie de artă
Un student de 19 ani a anunțat că își va pierde virginitatea într-o galerie de artă, în cadrul unui proiect pe care l-a numit Art School Stole My Virginity!

Anul trecut, cel mai controversat student al facultății Central Saint Martins College of Art, a devenit celebru anul trecut când a decis să își dedice virginitatea artei. Mai precis, tânărul de 19 ani a anunțat că va face sex anal într-o galerie de artă, în cadrul unui proiect pe care l-a numit Art School Stole My Virginity!

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Proiectul lui Clayton David Pettet a fost inspirat de experiența lui de elev de 16 ani care analiza însemnătatea culturală a virginității. „Când toți colegii mei își pierdeau Virginitatea, a fost incredibil de greu pentru mine să mă întreb de ce sunt încă virgin și de ce înseamnă atât de mult pentru oamenii din jurul meu”, a scris adolescentul pe pagina lui de tumblr. „Lucrarea mea este mai mult o întrebare decât un o afirmație. Toată problema virginității a fost și este foarte emoțională pentru mine.”

Pettet a descris virginitatea ca fiind idee abstractă fabricată de societatea modernă. Virginitatea masculină, în opinia lui, este și mai abstractă, având în vedere că nu implică ruperea himenului.

El a stabilit acum data și locul în care va face sex cu un tânăr anonim, respectiv The Orange Dot din Londra, pe 2 aprilie. Intrarea la eveniment va costa 150 de dolari, iar acesta va cuprinde și o expoziție de două zile cu lucrări de artă ale lui Clayton, printre care un studiu fotografic al orgasmului feminin – „Whoregasm”, precum și o sesiune cu întrebări și răspunsuri. Dacă vreți să vedeți cum studentul își va pierde virginitatea în public, grăbiți-vă, sunt doar 150 de locuri disponibile!