Un sucevean a fost condamnat la moarte, in China

De: Marian Andrei / 03.07.2009, 14:48
Un sucevean a fost condamnat la moarte, in China
Un sucevean a fost condamnat la moarte in China, dupa ce-a fost prins facand trafic de droguri!

Un sucevean a fost condamnat la moarte in China, dupa ce-a fost prins facand trafic de droguri, iar alti doi, arestati dupa ce asupra lor au fost gasite cantitati importante de cocaina si heroina, isi asteapta sentinta, anunta Monitorul de Suceava.

Informatiile, confirmate de surse din cadrul structurilor de combatere a crimei organizate, arata ca cei trei suceveni arestati in China fac parte din seria tinerilor din municipiul Suceava racolati drept carausi pentru retelele internationale de trafic de droguri.

Surse juridice au declarat ca tanarul condamnat la moarte in China a trimis o scrisoare parintilor sai in care isi cere iertare pentru prostia pe care a facut-o si ii roaga sa stranga bani pentru a-i putea aduce acasa, dupa executie, trupul neinsufletit.

Pedeapsa capitala ii asteapta, se pare, si pe ceilalti doi tineri convinsi, pentru cateva mii de euro, sa transporte droguri in China.

China se afla pe primul loc in topul tarilor in care se mai aplica pedeapsa cu moartea, mii de oameni asteptandu-si executia, in acest moment, in inchisorile chinezesti.