Un sud-african a solicitat viză pentru a vâna vampirii din România

Apropo.ro / 11.07.2013, 14:00
Un sud-african a solicitat viză pentru a vâna vampirii din România
În top 10 al celor mai bizare cereri de viză din lume un sud-african, cu intenții serioase, ocupă un loc de cinste.

Un sud-african a aplicat pentru o viză europeană motivând că vrea să vină în România pentru a își câștiga traiul „vânând vampiri„, relatează cotidianul Daily Star, care citează un top 10 al celor mai bizare cereri de viză din întreaga lume.

Cererea bărbatului din Africa de Sud ocupă primul loc într-un top realizat de un serviciul online de aplicații pentru vize ce include cele mai bizare 10 motive pentru a obține o viză din ultimele 12 luni.

10 cele mai bizare cereri de viză:

1. Un sud-african a aplicat pentru o viză europeană declarând că vrea să meargă în România pentru a „vâna vampiri” ca meserie.

2. Un brazilian a aplicat pentru o viză în Marea Britanie pentru a aduce „flamenco pe străzile din Norwich”, susținând că este profesor de flamenco.

3. O femeie din Rusia dorea o viză europeană pentru a își exersa „profesia sa” în Olanda, această profesie fiind prostituția.

4. Un operator de pompe funebre din Mexic dorea să își aplice abilitățile sale în pregătirea cadavrelor în Spania. Ulterior, s-a aflat că acesta avea un „cazier penal extins” iar viza i-a fost refuzată.

5. Un aplicant a considerat că este priceput la a manevra piroga în țara sa natală, Mali, așa că a dorit să își transfere abilitățile pe canalele navigabile ale Veneției ca gondolier după ce „a văzut la televizor”.

Citește mai multe detalii despre topul celor mai bizare cereri de viză din lume, pe Mediafax.ro