Un sud-african se antrenează să devină noul Tarzan

Apropo.ro / 31.01.2012, 16:20
Un sud-african se antrenează să devină noul Tarzan
DeWet Du Toit, un sud-african în vârstă de 24 de ani, este obsedat să devină un Tarzan autentic, motiv pentru care se antreneaza zilnic, in jungla sălbatică.

Sud-africanul DeWet Toit se antrenează să devină puternic precum Tarzan. Pentru acest lucru, Toit călăreste elefanții, se deplasează cu lianele, mănâncă fructele găsite in padure, toate le face precum un viitor erou ce vrea sa devină.

DeWet a călătorit până în Anglia, unde s-a angajat ca și gardă de corp, dar și ca sofer pentru un an de zile. După această perioadă, bărbatul a revenit in țara natală unde a schimbat uniforma pe o „eșarfă” legată în jurul taliei, și a decis să devină Tarzan.

DeWet Du Toit a devenit un fan al războinicilor pădurii încă de mic copil, pe cand trăia cu tatăl său în Namibia. Pe atunci, tatăl sau avea colecții întregi de reviste cu Tarzan.

 


Tarzan exista. Barbatul care se credeTARZAN de pe tare.ro

 

Peste ani, sud-africanul a realizat că este precum eroul din revistele tatalui său: cei mai buni prieteni erau animalele precum un elefant pe nume Shaka, dar și maimuțele, zebrele și crocodilii. DeWet este conștient că anumite persoane l-ar numi un ciudat, însa argumentează spunând că asta stie sa faca și pentru asta s-a născut.

Sud-africanul nu își petrece timpul în baruri și cluburi, unde să consume alcool, ci îi place să traiască în jungla din vecinătatea casei sale. În junglă, De Wet „Tarzan” construieste platforme în copaci pentru a se apara de fiarele sălbatice sau șerpi, se deplasează cu lianele și se hrănește cu fructe sălbatice și insecte.

Toată nebunia a început în 2007, iar de atunci a făcut mari progrese. El a fost contactat de anumite persoane din Statele Unite pentru a participa la diferite manifestări.

Desigur, nu este cariera ideală de la Hollywood pe care cineva ar vrea să o aibă, însa este un început.

DeWet a realizat chiar și inregistrări video cu aventurile sale în junglă și speră că cineva să îi aprecize talentele și să ii ofere un rol principal într-un film care să aibă ca temă principală viata eroului său.

Și atunci cand Toit nu se aventurează în junglă, el își petrece timpul alături de familia sa.