Un susţinător ajunge din culisele X Factor direct pe scenă

De: Cristiana Trifu / 10.09.2018, 11:05
Un susţinător ajunge din culisele X Factor direct pe scenă
Rodica Olisevschi va intra marţi, de la ora 20:00 pe scena X Factor, în cea de-a treia ediţie a show-ului de la Antena 1. Tânăra nu este străină audiţiilor, dar are foarte mari emoţii, deoarece este pentru prima dată când va ajunge să cânte în faţa juriului: ”Nu sunt genul care sã aplice la un concurs întocmai, dar iatã cã sunt la a 3-a incercare. Nu treceam de castingul din Chişinãu.

Atitudinea sa diferită, extrem de naturală, va atrage simpatia publicului şi a juriului încă din primul moment, însă concurenta din Chişinău va ascunde şi mai multe surprize. Deşi va intra cu chitara pe scenă, Rodica va cere permisiunea juraţilor de a-l invita alături pe iubitul ei, să o acompanieze. Din culisele X Factor, direct în faţa publicului, Cristian acceptă provocarea şi se avântă într-o audiţie total neplanificată: ”Noi de foarte mult timp colaborãm, am scos multe piese impreunã, iar acum Rodica va interpreta o piesã de care ei îi e teamã. N-am apucat sã o înregistrãm. Poate vouã vã place şi vã apucaţi de treabã.”, afirmă acesta încrezător.

Deşi cei doi vor face echipă în cea de-a treia ediţie, Rodica le mărturiseşte juraţilor că iubitul său nu a vrut să se înscrie în acest concurs, în ciuda insistenţelor sale. ”Doamnelor şi domnilor, în studiourile X Factor a venit Alannis Morisette cu iubitul, iar dacă o laşi singură…poate îşi face un alt iubit.”, va mărturisi Horia Brenciu amuzat. Ce părere vor avea juraţii despre audiţia celor doi, dar şi ce va avea de spus Cristian atunci când va primi o propunere ce ar putea să-i schimbe viaţa, telespectatorii vor vedea în cea de-a treia ediţie a show-ului  X Factor, difuzată marţi, de la 20:00, pe Antena 1.