Un tânăr a fost fulgerat de patru ori într-un an!

De: Gabriela Voicu / 28.03.2013, 17:30
Un tânăr a fost fulgerat de patru ori într-un an!
Un tânăr columbian în vârstă de 20 de ani nu poate scăpa de fulgere, el fiind trăznit de patru ori într-un an!

Un tânăr din Columbia este unul din cei mai ghinioniști oameni de pe planetă, el fiind fulgerat de patru ori în ultimul an.

Localnicii au găsit o soluție uimitoare pentru a preveni alte asemenea incidente. Un vraci din Sampues, Columbia, a decis să-l îngroape în pământ, pentru a permite „descărcarea” electricității în sol.

Astfel, tânărul a fost îngropat până la gât, dar apoi medicii din sat au spus că trebuie să fie mutat, pentru că nu fusese pus în poziția corectă, așa că a fost îngropat a doua oară.

Alexander Mandon

Alexander Mandon, în vârstă de 20 de ani, pare să atragă pur și simplu fulgerele. El a fost trăznit și când era în armată, iar comandantul său, îngrijorat, a decis să-l lase la vatră.

Întors acasă, bărbatul a fost fulgerat din nou, lângă cantina în care lucra. Ultima dată, el rămas cu un tremur și abia mai poate merge, de aceea a decis să ceară ajutorul unui vraci din localitate.

Un fulger poate conține electricitate de peste 100.000 de volți. Cei mai mulți mor după ce sunt fulgerați, însă unii se aleg „doar” cu atacuri de cord.