„Un tataie de coșmar”, cu De Niro, rămâne pe primul loc în box office-ul românesc de weekend

De: Ana Obretin / 02.02.2021, 08:40

„Un tataie de coșmar/ The War with Grandpa”, cu Robert de Niro, s-a menținut pe primul loc în topul preferințelor spectatorilor români în weekend, reușind încasări de 10.608 lei. Filmul regizat de Tim Hill, în care mai joacă  Uma Thurman, Cheech Marin, Jane Seymour și Christopher Walken, îl prezintă pe personajul lui De Niro în „război” cu nepotul Peter, cu care trebuie să împartă o cameră.

Nici poziția a doua din box office-ul românesc nu s-a schimbat. Animația „Trolii descoperă lumea/ Trolls World Tour” a avut încasări de 8.361 de lei. Anna Kendrick și Justin Timberlake și-au împrumutat din nou vocile pentru continuarea hitului din 2016 „Trolii”. De data aceasta, lumea trolilor se face mai mare și mai gălăgioasă.

Pe locul al treilea, în urcare de pe al cincilea, cu încasări de 6.018 lei, se află thrillerul „Ava”, de Tate Taylor, având în distribuție o pleiadă de staruri, ca Jessica Chastain, Colin Farrell, John Malkovich și Common. Ava este un mercenar extrem de căutat, a cărei carieră ia o turnură dramatică în momentul când o misiune eșuează din cauza informațiilor greșite pe care le-a primit, potrivit Cinemagia.

Topul 10 al filmelor cu cele mai mari încasări în cinematografele românești în weekend este completat de „Doolittle”, de Stephen Gaghan (5.995 de lei), „Un hoț cinstit/ Honest Thief”, de Mark Williams (5.113 lei), Salvați de Crănțănei/ Animal Crackers”, de Tony Bancroft, Scott Christian Sava, Jaime Maestro (3.023 lei), „Mulan”, de Niki Caro (2.193 de lei), „Tenet”, de Christopher Nolan (2.719 lei), „Noii mutanți/ The New Mutants”, de Josh Boone (2.355 de lei), și de „Dama de cupă/ Dronningen”, de May el-Toukhy (2.073 de lei).

CITEȘTE ȘI: Un thriller cu Denzel Washington preia controlul asupra box office-ului nord-american

Foto: Profimedia Images