Un taximetrist și-a violat clienta ce adormise în mașină

Apropo.ro / 11.01.2013, 12:00
Un taximetrist și-a violat clienta ce adormise în mașină
Ce pedeapsă a primit un șofer de taxi din Leeds, Marea Britanie, după ce a violat și traumatizat o clientă.

Vile Mohammed Shahin, în vârstă de 28 de ani, era șofer de taxi în Marea Britanie. Într-una din seri a luat cu mașina, de la un club din Leeds, o tânără de 20 de ani pentru a o conduce acasă.

Taximetristul a avut alte gânduri decât cele pașnice cu viitoarea sa victimă. După ce aceasta s-a urcat în mașină, Vile a observat că se afla sub influența băuturilor alcoolice. Din acel moment, tânăra a devenit o țintă ușoară pentru bărbat.

A oprit sistemul GPS pe care compania îl folosea pentru mașină, și a plecat într-o destinație cunoscută doar de el.

atacator

Vile, atacatorul tinerei

Tânăra a adormit pe drum, astfel că șoferul și-a continuat planul fără bătăi de cap sau alte probleme.

La un moment dat, când fata s-a trezit a observat că este parcată într-un loc necunoscut iar șoferul s-a năpustit asupra ei pentru a o viola.

Din declarațiile oferite poliției reiese că fata a fost traumatizată de autorul violului, iar judecătorii au considerat că o pedeapsă de șapte ani și jumătate este bună pentru el.

Mai mult, șoferul va fi deportat în țara sa de origine, Bangladesh, după ce își va ispăși pedeapsa primită de la britanici.

Shahin a abuzat de postura lui de șofer pentru a profita de o femeie vulnerabilă și credem că locul lui este după gratii„, a declarat unul dintre inspectorii care au anchetat cazul.