Un teaser trailer al serialului HBO „The Idol”, cu The Weeknd și Lily Rose Depp, a fost lansat (Video)

De: Nicoleta Lepădatu / 18.07.2022, 10:41
Un teaser trailer al serialului HBO „The Idol”, cu The Weeknd și Lily Rose Depp, a fost lansat (Video)

HBO a lansat primul teaser trailer al „The Idol”, noul serial de la The Weeknd și creatorul „Euphoria”, Sam Levinson. Seria îi are în distribuție pe The Weeknd și pe Lily Rose Depp.

Serialul a suferit o revizuire creativă la sfârșitul lunii aprilie, odată cu ieșirea regizoarei Amy Seimetz și a actriței Suzanna Son din producție.

Rețeaua a declarat că își „reevaluează” viziunea creativă pentru show, care urma să-l prezinte pe cântărețul „Blinding Lights”, altfel cunoscut sub numele de Abel Tesfaye, în primul său rol major pe ecran, ca și cel al lui Lily Rose Depp, de altfel.

„Echipa de creație de la „The Idol” continuă să construiască, să perfecționeze și să-și dezvolte viziunea pentru serial și s-au aliniat pe o nouă direcție creativă. Producția își va ajusta distribuția și echipa în consecință pentru a servi cel mai bine această nouă abordare a seriei. Așteptăm cu nerăbdare să împărtășim mai multe informații în curând”, a declarat atunci un purtător de cuvânt al HBO pentru Deadline.

Abel Tesfaye, cunoscut ca The Weeknd, a creat show-ul împreună cu Levinson și Reza Fahim.

Serialul urmărește o cântăreață pop care începe o poveste de dragoste cu un enigmatic proprietar de club din LA devenit lider de cult secret.

Se pare că HBO a făcut deocamdată comandă pentru un număr de șapte episoade.

Foto: HBO

CITEȘTE ȘI: „Save Your Tears”, al lui The Weeknd, cel mai bine vândut single din 2021