Un ten impecabil şi pe timp de iarnă

De: Cristiana Trifu / 13.12.2017, 17:16
Un ten impecabil şi pe timp de iarnă
Indiferent de anotimp, tenul are nevoie constantă de hidratare şi de o îngrijire atentă. Dar cum începe să-şi facă simţită prezenţa vântul rece, temperaturile scăzute şi precipitaţiile, sunt necesare câteva schimbări în rutina de îngrijire. Astfel, îţi vei menţine pielea catifelată, iar tenul tău va radia şi în lunile de iarnă!

Recomandarea specialiştilor Repéchage? Apelează la produse “de tranziţie”, care ajută tenul să facă faţă mai uşor trecerii la sezonul rece şi introdu câteva produse de îngrijire noi în ritualul tău de beauty.

Secretul unui ten luminos şi impecabil? Optează pentru o cremă intens hidratantă şi nu uita de protecţia solară. Zăpada reflectă razele soarelui,  tocmai de aceea folosirea unei creme cu factor de protecţie solară este esenţială şi iarna.

Pregăteşte –ţi tenul înainte de aplicarea machiajului: asta înseamnă că nu trebui să sari peste aplicarea unui ser hidratant sau a unei măşti cu ingrediente reparatoare precum retinol, alge marine, peptide sau vitamina C. Recomandarea noastră? Triple Action Peptide Mask de la Repéchage! Aceasta acţionează pe trei planuri: hidratează, oferă fermitate şi luminozitate tenului.

Pentru a te bucura de un boost de hidratare introdu în rutina ta de zilnică un ser cu Vitamina C care oferă protecţie anti-oxidantă şi luptă împotriva îmbătrânirii premature.  Aceasta vitamină preţioasă contribuie la stimularea producţiei de colagen şi îmbunăţăţeşte eficienţa produsului de protecţie solară.