Un tigru a fugit de la Gradina Zoologica din Sibiu! Animalul a fost impuscat

Apropo.ro / 13.12.2011, 12:41
Un tigru a fugit de la Gradina Zoologica din Sibiu! Animalul a fost impuscat
Tigrul care a scapat de la Gradina Zoologica din Sibiu, azi dimineata, a reusit sa fuga si de sub supravegherea echipelor de cautare, care il localizasera in Padurea Dumbrava, si a ajuns intr-un cartier de locuinte.

UPDATE: Tigrul care a scapat de la Gradina Zoologica din Sibiu a fost impuscat de vanatorii care incercau tranchilizarea sa. Deocamdata nu se stie daca animalul a fost omorat sau doar tranchilizat. Echipele de interventie au fost atacate de catre tigru, potrivit relatarilor televiziunilor de stiri.

Viceprimarul Sibiului Astrid Fodor a declarat, marti, corespondentului MEDIAFAX ca tigrul a reusit sa iasa din cusca sa din cauza neglijentei ingrijitorului.

STIRE INITIALA: Un tigru a fugit, azi dimineata, de la Gradina Zoologica din Sibiu. Au fost alertati pompierii, Politia, Asociatia Vanatorilor si echipajele SMURD, pentru a fi pregatite de interventie in caz de nevoie.

Tigrul a reusit sa fuga de sub supravegherea echipelor de cautare, care il localizasera in Padurea Dumbrava, si a ajuns intr-un cartier de locuinte din municipiu.

Tigrul se afla in zona strazii Calea Poplacii din municipiu, in apropierea Inspectoratului Judetean de Jandarmi, iar intreaga zona a fost evacuata si asigurata de Politia Locala Sibiu.

Un tigru a evadat de la Zoo, in Sibiu

Directorul Complexului National Muzeal Astra din Sibiu, Valeriu Olaru, a precizat ca din zona muzeului au fost evacuate 18 persoane, atat vizitatori, cat si personal al institutiei si muncitori care lucreaza acolo.

Echipele de cautare sunt dotate cu o pusca cu tranchilizante care va fi folosita pentru a seda animalul si a-l putea aduce inapoi”, a declarat purtatorul de cuvant al Primariei Sibiu, Mirela Gligore.

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta (ISU) Sibiu, Silviu Albisor, deocamdata nu sunt cunoscute imprejurarile in care tigrul a reusit sa scape din cusca sa.

Citeste mai multe despre tigrul care a evadat de la Gradina Zoologica din Sibiu, pe Mediafax.ro