Un tigru de la un circ din Portugalia a smuls brațul unei românce

Apropo.ro / 18.11.2005, 13:05
Un tigru de la un circ din Portugalia a smuls brațul unei românce
Un tigru de la Circul Atlas, din Portugalia, a smuls brațul unei angajate românce, în vârsta de 24 de ani și însarcinata în patru luni, relateaza cotidianul Jornal de Noticias în ediția electronica de vineri. Tânara a fost transportata la spitalul Sao Jose din

Un tigru de la Circul Atlas, din Portugalia, a smuls brațul unei angajate românce, în vârsta de 24 de ani și însarcinata în patru luni, relateaza cotidianul Jornal de Noticias în ediția electronica de vineri.

Tânara a fost transportata la spitalul Sao Jose din Lisabona, starea acesteia fiind stabila. Femeia, care nu lucra din cauza sarcinii, a vrut sa se joace cu tigrul în momentul în care a avut loc accidentul.

„Nu lucra din cauza sarcinii, dar cunoaște foarte bine mediul. Nu știu ce i-a trecut prin minte. Animalele pot parea blânde, dar sunt salbatice și ea știa acest lucu”, a spus Valter Dias, responsabil al Circului.

„Am auzit țipete și m-am gândit ca a fost vorba despre un scurt-circuit. Dar, când am vazut ce s-a întâmplat, am acționat cu extinctorul în direcția tigrului, potrivit procedurilor obișnuite în aceste situații. Animalul a descleștat falcile, dar brațul fusese deja smuls”, a adaugat Valter Dias, care a pus brațul femeii într-un recipient cu gheața și a așteptat sosirea ambulanței.

Potrivit unui oficial din cadrul spitalului Sao Jos, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva brațul femeii.

Mediafax