Un tînăr şi-a redescoperit chipul

Apropo.ro / 18.05.2009, 00:00
Un tînăr şi-a redescoperit chipul
Sîmbătă, 16 mai, la PRO TV, ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” a reuşit să redea speranţa unui tînăr de 20 ani, Costeluş Mocanu, care s-a născut cu defecte fizice accentuate ce îi făceau existenţa un chin.

”Frumuseţe pe muchie de cuţit” i-a întins o mînă de ajutor. În urma operaţiilor de rinoplastie şi corectare a deviaţiei de sept, dar şi a intervenţiilor în zona pleoapelor, tînărul priveşte viaţa cu alţi ochi: are mai multă încredere în el, nu mai este complexat, poate respira cu uşurinţă şi, mai ales, atunci cînd merge pe stradă nu îşi mai doreşte să fie invizibil, aşa cum se întîmpla înainte de transformare.

Şi pentru Indira Toderel, femeia de 42 de ani din Tîrgu Mureş, viaţa are un alt sens, de cînd a căpătat schimbarea fizică pe care şi-o dorea de atîta timp.

Best of
FRUMUSEŢE PE MUCHIE DE CUŢIT

Cele mai spectaculoase transformări, cele mai impresionante reacţii şi mai emoţionante declaraţii ale persoanelor care au primit o nouă şansă la ”Frumuseţe pe muchie de cuţit” sînt difuzate sîmbătă, 23 mai, la PROTV, într-o întîlnire “best of”.

Gazda emisiunii, Victor Slav, îi invită pe telespectatori la o retrospectivă a celor mai izbitoare schimbări care s-au petrecut chiar sub ochii lor, în fiecare sîmbătă seara. Timp de nouă ediţii, 18 persoane au avut parte de o nouă şansă şi au reuşit, cu ajutorul specialiştilor din emisiune, să scape de complexe majore, care le făceau viaţa un coşmar.

Fie că aveau defecte din naştere, fie că erau complexe dobîndite de-a lungul anilor, aceşti oameni duceau zi de zi o luptă crîncenă cu ei înşişi.

Printre poveştile impresionante pe care cei din faţa micilor ecrane le vor putea revedea sîmbătă seara la PRO TV se numără cea a familiei Marchidan (foto), un cuplu care şi-a redescoperit iubirea, a ardelencei Carmen Scarlat, care şi-a recăpătat vederea, a Andreei Iliescu, Evelinei Imbru, a Georgetei Ionescu sau a Iulianei Căpraru.

Frumuseţe pe muchie de cuţit
– SÎMBĂTĂ, 20.30, PRO TV