Un urs a ucis un bărbat și a rănit alte două persoane, la Pietroșița

Apropo.ro / 16.09.2012, 10:00
Un urs a ucis un bărbat și a rănit alte două persoane, la Pietroșița
Un bătrân în vârstă de 71 de ani a murit, sâmbătă dimineață, după ce a fost atacat de un urs, în satul Dealul Frumos din comuna Pietroșița, județul Dâmbovița. Un urs a fost împușcat de vânători și se cercetează dacă este cel care a ucis bătrânul.

Update: 

Un urs a fost împușcat de vânători în zona localității Pietroșița. Autoritățile încearcă să stabilească dacă este animalul care a atacat trei persoane

Un bătrân în vărstă de 71 de ani din satul Dealul Frumos, comuna Pietroșița, județul Dâmbovița, a decedat după de a fost atacat de un urs, sâmbătă dimineața.

În aceeași zi, alte două persoane, un bărbat și o femeie, au fost rănite. Femeia rănită este rudă cu Ministrul Mediului, Rovana Plumb.

Femeia a fost găsită pe malul râului Ialomița, de către un cioban care a dus-o la o stână din apropiere și a anunțat autoritățile.

Primele informații furnizate de către autorități arată că femeia, în vârstă de 57 de ani, a suferit răni la gât, la abdomen și la mâini.

Ministrul Mediului, Rovana Plumb, a declarat, sâmbătă, că femeia rănită de urs în localitatea Buciumeni, satul Dealu Mare, din județul Dâmbovița, este rudă cu ea, spunând că speră că aceasta nu este în stare gravă.

Autoritățile au sfătuit localnicii să fie prudenți și să stea în casă.

Citește mai multe detalii despre ursul care terorizează Pietroșița, pe Mediafax.ro