Un veteran al show-ului ”Chefi la cuţite” revine în faţa juraţilor

De: Alexandra Necsoiu / 29.10.2018, 11:50
Un veteran al show-ului ”Chefi la cuţite” revine în faţa juraţilor
Denis Ţimbălaru este familiarizat cu emoţiile din platoul ”Chefi la cuţite”, show ce va avea premiera sezonului 6 pe 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, pe Antena 1. Timişoreanul s-a înscris pentru a cincea oară în această aventură culinară, mai motivat şi mai încrezător că de data aceasta va reuşi să îşi ducă misiunea la bun sfârşit.

Dacă două sezoane la rând a obţinut doar un singur cuţit din partea chefilor în jurizări, iar un an mai târziu nici nu a trecut de preselecţii, Denis aproape şi-a văzut visul îndeplinit în sezonul 5. Cu toate acestea, probele de Bootcamp l-au pus în dificultate, motiv pentru care nu a ajuns în echipele juraţilor: ”Nu o să scăpaţi de mine, ne mai vedem!”, spune tânărul, care şi-a propus să nu renunţe până ce nu primeşte o tunică colorată. După patru încercări eşuate, Denis se întoarce cu forţe proaspete şi mărturiseşte că experienţa acumulată până în acest moment pe platoul ”Chefi la cuţite”  l-a ajutat să obţină ”preparate mai bune, într-un timp mai scurt”.

Tocmai de aceea, tânărul bucătar în vârstă de doar 20 de ani crede că îi va impresiona de data aceasta pe maeştrii bucătăriei cu o farfurie atent lucrată, însă ce părere vor avea cei trei juraţi rămâne de văzut.

Sezonul 6 ”Chefi la cuţite” va acorda o şansă concurenţilor pasionaţi de gastronomie, fie ei profesionişti sau amatori, dar şi o a doua şansă celor care revin an de an pentru a avea ocazia să lucreze alături de Sorin Bontea, Florin Dumitrescu, sau Cătălin Scărlătescu. Care dintre aceştia se vor remarca şi ce preparate fabuloase îşi vor face apariţia pe bandă, telespectatorii Antena 1 pot urmări începând cu 29 şi 30 octombrie, de la 20:00, în noul sezon al celui mai iubit show culinar.