Un vis împlinit: face surfing din nou, deși este paraplegică (Video)

Apropo.ro / 19.07.2013, 11:00
Pascale a rămas paralizată în urma unui accident grav de mașină. Cu mult curaj, ea face din nou surfing.

Pascale Honore, 50 de ani, a rămas paralizată în urma unui accident de mașină ce a avut loc acum 18 ani.

A amuțit când medicii i-au spus că va sta tot restul vieții într-un scaun cu rotile și că va avea nevoie de un îngrijitor, că ea este paraplegică.

A acceptat după un timp că viața ei trebuie să meargă înainte. A fost obișnuită cu călătoriile. A colindat lumea în lung și în lat, și deși s-a născut la Paris, Franța, acum stă în Elliston, Australia.

surfing

Click pe imagine pentru a vedea imaginile video

Pascale adora să-i privească pe cei doi băieți ai săi cum fac surfing, dar parcă îi era și ei dor de valuri, de mângâierea apei.

Cu puțină nebunie, Pascale a hotărît că trebuie să intre în apă să facă surfing.

Cel care i-a îndeplinit această dorință a fost cel mai bun prieten al băieților ei, Ty, un scafandru profesionist.

Tyrone „Ty” Swan, care a și avut această idee, a legat-o pe Pascale de el, în spatele său, ca pe un rucsac, și împreună au pornit să călărească câteva valuri tocmai bune de surfing.

surfing

Cei din jur le-au spus că sunt nebuni de legat și că poate fi periculos. Din fericire, totul s-a terminat cu bine. La sfârșit, Pascale abia își mai putea stăpâni emoțiile, pentru că nu îi venea să creadă ce a făcut.

Aventura lor nu se termină aici. Ei doresc să-i inspire și pe ceilalți oameni cu aceleași probleme pentru ca ei să nu renunțe niciodată să viseze și să lupte pentru a-și îndeplini visele.