Una caldă și una rece, pentru handbalistele românce din Liga Campionilor

De: Dragos Tanase / 15.10.2012, 09:33
Una caldă și una rece, pentru handbalistele românce din Liga Campionilor
Oltchim Râmnicu Vâlcea a debutat cu victorie în grupa A a Ligii Campionilor, în timp ce "U" Jolidon Cluj a început cu o înfrângere, la limită, în grupa B a Ligii Campionilor. România aliniază pentru prima dată două echipe în faza grupelor Ligii Campionilor.

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea, a debutat cu victorie, duminică, pe teren propriu, în grupa A a Ligii Campionilor, cu echipa austriacă Hypo Viena, scor 30-25 (15-12). Cea de-a doua partidă a grupei A este programată luni, între Randers HK și Buxtehuder SV.

Programul, în continuare, al campioanei României în grupa A este următorul: Buxtehuder SV – Oltchim (20 octombrie), Randers HK – Oltchim (27 octombrie), Oltchim – Randers HK (4 noiembrie), Hypo – Oltchim (11 noiembrie) și Oltchim – Buxtehuder SV (18 noiembrie).

Primele două clasate din fiecare dintre cele patru grupe se califică în faza grupelor principale, în care meciurile vor începe în 2 februarie 2013. Tragerea la sorți a celor două grupe principale va avea loc în data de 20 noiembrie.

Înfrângere, pentru „U” Jolidon Cluj

Vicecampioana României la handbal feminin „U” Jolidon Cluj a fost învinsă, duminică, în deplasare, de formația slovenă Krim Ljubljana, scor 28-27 (15-13), în meciul de debut din grupa B a Ligii Campionilor. În primul meci din grupa B, Gyor ETO a dispus, sâmbătă, pe teren propriu, de Podravka Koprivnica, cu scorul de 24-19.

Programul formației clujenem în continuare: „U” Jolidon Cluj – Gyor ETO (20 octombrie), „U” Jolidon Cluj – Podravka Koprivnica (27 octombrie), Podravka Koprivnica – „U” Jolidon Cluj (4 noiembrie), „U” Jolidon Cluj – Krim Ljubljana (11 noiembrie) și Gyor ETO – „U” Jolidon Cluj (17 noiembrie).

Fetele de la

Fetele de la „U” Jolidon Cluj au vrut, dar n-au putut…

Primele două clasate din fiecare dintre cele patru grupe se califică în faza grupelor principale, în care meciurile vor începe în 2 februarie 2013.

Tragerea la sorți a celor două grupe principale va avea loc tot pe 20 noiembrie.

Vezi care au fost marcatoarele din cele două partide, pe Mediafax.ro