Una dintre cele mai frumoase actrițe din lume îl vrea pe DiCaprio

Apropo.ro / 12.11.2012, 17:40
Una dintre cele mai frumoase actrițe din lume îl vrea pe DiCaprio
Una dintre cele mai frumoase actrițe din lume ce se apropie de vâsta de 50 de ani se declară înnebunită după Leonado DiCaprio.

Demi Moore, 49 de ani, tânjește după tinerei. După despărțirea de Ashton Kutcher, 34 de ani, Demi pare că a pus ochii pe DiCaprio, 37 de ani.

Demi și Leo au avut o aventură cu mulți ani în urmă, însă se pare că nu s-a mulțumit cu atât și vrea mai mult de la actor.

Leo evită o întâlnire cu Demi, cu atât mai mult cu cât are o relație.

Demi si Leo

Demi și Leo au avut o aventură după despărțirea de Bruce Willis

Demi se simte singură și are nevoie de iubire„, spune o sursă pentru National Enquirer. După divorțul de Bruce Willis, actrița și Leo au petrecut câteva nopți împreună, dar nu au mers mai departe.

Demi crede în idee că alături de Leo ar forma cel mai tare și puternic cuplu de la Hollywood. Va împlini 50 de ani și vrea să schimbe ceva în viața ei, dar și în carieră„, mai spune aceeași sursă.

Visul lui Demi este să-și găsească un tinerel de succes care să ajute să recupereze ceva din anii ei de glorie. Dar nu și-a găsit omul potrivit în Leo. El o idolatriza când era foarte tânăr și la început de carieră, dar acum el crede că ea este prea bătrână. Nu vrea ca drumurile lor să se mai intersecteze„, a mai spus sursa.