Una dintre cele mai periculoase slujbe din lume nu-ți lasă prea mulți ani de trăit

Apropo.ro / 18.10.2012, 09:25
Muncitorii angajați la una dintre cele mai periculoase slujbe din lume își pun în fiecare zi viața în pericol. Ei riscă să moară înainte de 30 de ani.

Un job mai rar întâlnit, dur și periculos îți fură ani din viață. Muncitorii care fac acest lucru își pun în fiecare zi viața în pericol, iar din cauza substanțelor la care sunt expuși riscă să moară înainte de a împlini vârsta de 30 de ani.

slujba

Aproximativ 200 de bărbați din Indonezia își pun viața în pericol în fiecare zi în timp ce extrag zăcăminte de sulf din vulcanul activ Ljen, riscând, pentru doar 3 lire pe zi, să nu ajungă să trăiască până la 30 de ani.

Bărbații petrec zilnic până la 12 ore înconjurați de o pătură groasă de fum, la doar câțiva metri de cel mai mare lac cu acid sulfuric din lume.

slujba

În fiecare dimineață, cei 200 de mineri urcă 2.000 de metri până la craterul vulcanului activ înainte să coboare în golul încins al acestuia pe niște cărări abrupte și periculoase.

Citește mai multe detalii despre Probabil cel mai periculos job din lume: Muncitorii riscă să moară până la vârsta de 30 de ani, pe Mediafax.ro