Unde-i marțișorul de alta data?

Apropo.ro / 07.03.2005, 10:38
Unde-i marțișorul de alta data?
O fi fost gerul de-afara, o fi fost emanciparea, o fi fost trendul, nimeni nu știe. Cert e ca 1 martie n-a mai fost o mega-sarbatoare pe micul ecran. A trecut discret, împanat doar cu niște stripperi care nu și-au dus treaba pana la capat, cu un Marcel Pavel rasuflat,


O fi fost gerul de-afara, o fi fost emanciparea, o fi fost trendul, nimeni nu știe. Cert e ca 1 martie n-a mai fost o mega-sarbatoare pe micul ecran. A trecut discret, împanat doar cu niște stripperi care nu și-au dus treaba pana la capat, cu un Marcel Pavel rasuflat, politicieni fara rating și cu niște maneliști.

Am intrat în rolul unei telespectatoare care își dorea, de ziua ei, de 1 martie, puțina, macar puțina sarbatoare. Ne-am luat cu mainile de cap dupa ce am gasit ce-am gasit… Știți cum e, macar cadouri vizuale sa primești pe langa un manunchi de ghiocei degerați!…

Dar de cadouri a avut parte domnul de la 9595, invitatul, nu moderatorul. Și degustase omul din cadou pana ajunsese în cea mai sincera faza a vieții sale. Și, chiar și așa, era și cel mai lucid din platou. Ca nevasta-sa voia, Doamne iarta-ma, ca barbatul sa fie la fel ca acu’ 30 de ani. „Fizic? Pai nu se poate”, bolborosea cadorisitul.

Nu-i problema, ca de putut ar fi putut baieții de i-a adus Teo în emisiune. Emisiune fara bulina, pentru cine nu știe. Și care, pe 1 martie, a avut și niște mușchi fara pantaloni. Și pe Catrinel Sandu pe post de blonda cu porumbei: „”Știi tu cum se spune Teo, soarele și tenisul întarește…” N-a avut efect asupra lui Marcel Pavel, ca altfel n-avea saracu’ om de ce sa se chinuie atat de rau la Kensky. Ca doar facea playback.

Orice s-ar fi întarit, n-ar fi avut nici o șansa sa nu se relaxeze la auzul știrii, difizate, logic, în prim-time de toate televiziunile, ca bucureștenii pot încerca senzațiile produse de WC-ul minune. Unul care, pe langa ca-ți încalzește parțile dorasale, îl cosmetizeaza și-l usuca, mai are o gramada de utilizari de care nici inventatorii n-au aflat înca. Daca spala vase, bate covoare și are grija de copii, grabiți-va, lista de așteptare va fi lunga!

Mai lunga decat zambetul de pe fața celor ce s-au bucurat ca Mircea „Bre” Radu a revenit pe ecrane. Și-a-ncercat sa-l ajute pe nea Costica, cel care încerca sa convinga femeia cu care tocmai se însurase sa se mute în garsoniera lui. Ca doar e de-ajuns sa zici unei femei „aha, ești buna sa-mi fii nevasta” și ți-a și cazut la picioare…

Ei, și așa trecu și seara. De facut mancare nu mai putea fi vorba, așa ca, în calitatea oficiala de sarbatorita, am ramas cu telecomanda în mana. Mai știi, poate urmeaza vreun concert cu Ricky Martin, vreun concurs exclusiv pentru femei sau vreo emisiune pentru facut mișto de barbați. Wrong!!!!

S-au straduit barbații sa faca pe interesanții. Tuca a aplicat rețeta din seara meciului Steaua-Valencia: a adus pesediști în studio. Un Nastase care baleta pe langa subiecte. Și o facea „din respect pentru partid, pentru ce a facut Ion Iliescu și pentru țara”. Iar Iliescu, aflat în același timp pe TVR, batea și el campii, cu basme de genul „relația dintre mine și Geoana este una de stima și respect reciproc”.

Probabil aceeași stima și același respect pe care și-l poarta maneliștii din studioul lui Diaconescu și Dinescu cel care, zice „Nașul”, s-a luat de toți. Dar fara sa vina cu nimic nou. Pe 1 martie a fost randul ProCinema sa dea „Declarație de dragoste” – macar mai suna a sarbatoare, pentru mama macar…

M-aș fi uitat și la Oscar-uri, dar m-a adormit Mihaela Tatu. Eu îmi pusesem toate speranțele-n ea, ca doar e de-atatea ori femeie… Și ea s-a apucat sa serbeze ziua de naștere a Nicoletei de la HI-Q. Dupa care a difuzat un videoclip cu A.S.I.A. varianta cu Irina, ca asta noua n-a produs înca nimic. Și ce-a avut cu mine toata ziua asta de 1 martie? Ce-a avut șeful cu mine de mi-a dat o zi libera? O fi vrut sa scape de cadoul de 1 martie?

Aflați care au fost cele mai haioase faze ale saptamanii și citiți colectia de perle numai din

Tags: