Unde mai facem amor in vara asta, la mare?

Apropo.ro / 17.07.2009, 20:30
Vara nu ai nevoie de multe haine pe tine, iar de aici pana la atractiile fizice nu este mare distanta.

Poate ca soarele, nisipul, apa, vacanta si relaxarea ajuta ca hormonii sa isi faca de cap.

Vara, spre deosebire de celelalte anotimpuri, nu ai nevoie de multe haine pe tine, iar de aici pana la atractiile fizice nu este mare distanta. Totul putem spune ca este (aproape) la vedere. La cat este plaja de mare si de variata in turisti, ai de unde alege.

Vara mai poate insemna si un inceput al vietii sexuale, o renastere a acestei parti in viata de cuplu, prietenii, aventuri sau chiar casatorii.

Asadar, te afli la mare si vrei sa te distrezi la maxim. O multime de evenimente au loc la malul marii, care de care mai antrenante si care aduna la un loc foarte multa lume. Aici ai posibilitatea sa iti gasesti pe cineva, alaturi de care sa te distrezi. Cat este litoralul de mare, tot asa de mari sunt si posibilitatile tale de a gasi pe cineva de sex opus alaturi de care sa incepi o relatie, indiferent cat va dura aceasta.

La mare este aproape inevitabil sa nu faci de cap, in toate sensurile. Fie ca mergi cu partenera, fie ca te cuplezi cu cineva la malul marii.

Plimbare, plimbare, dar vine si momentul in care hormonii tai urla de dorinta eliberarii din corpul tau tensionat (sau pofticios). Unde faci amor, fara sa te prinda politia si sa iti dea amenda?

mare

Daca tot vrei sa te distrezi, lasa sexul in camera pe altadata si intra cu iubita in mare, sa va "racoriti". Seara aveti mai putine sanse sa va vada cineva ce treburi aveti voi. Ziua se intampla sa mai inoate cate unul-altul pe sub apa si nu vrei sa vorbeasca plaja de voi.

Pe plaja, ca sa faci dragoste, trebuie sa alegi bine locul, pentru ca oamenii mai iau cate o gura de aer seara si nu ai vrea sa se impiedice de voi sau din cauza tantarilor sa va treziti a doua zi cu pojar pe tot corpul. Dar daca vrei sa incerci, nimic nu te poate opri!

Te indrepti catre discoteca si, desigur, trebuie sa iti lasi masina in parcare. Locul asta l-ai incercat? Ai grija la bodyguarzi sa nu va confunde cu spargatorii de masini.

Daca ai pile, poti sa inchiriezi o hidrobicileta seara, dar nu va indepartati mult de tarm.

mare

Daca nu va vede nimeni, va puteti furisa sub barcile scoase la mal pe timpul noptii. Sa ii arati iubitei Carul Mare sau, daca barca este cu fata in jos, sa invete cum se face sexul pe "silent".

Nu stiu daca te tenteaza sa o faci in tren, la dus sau la intors din statiune, insa ori o faci pe timpul noptii cand lumea doarme si "nasul" a verificat biletele, ori o faci in toaleta. Depinde cat de aprinsi sunteti unul dupa celalalt.

Poate ca in timpul plimbarilor voastre mai descoperiti locuri ferite de care sa profitati de partidele de sex. Nu uitati sa ne spuneti si noua cum ati petrecut la mare si care mai sunt locurile de sex in trend!