Unde petrec vedetele Craciunul

Apropo.ro / 20.12.2011, 13:50
Vedetele din showbiz-ul romanesc si-au facut deja planul pentru Craciun. Unde vor merge si ce doresc sa le aduca Mosul aflam chiar acum....

Andreea Esca petrece Craciunul in familie

Andreea Esca

Prezentatoarea Stirilor PRO TV va sarbatori Craciunul in zona Sibiului, alaturi de familia sa. „Vor veni din Franta parintii lui Alex dar si sora lui cu sotul si copilul, mama cumnatului lui Alex si un alt cumnat. De aici, vom fi aproximativ in aceeasi formula ca in fiecare an: parintii mei, prieteni, fini si nasi… Doar ca acum schimbam locatia. Prieteni de-ai mei din copilarie vor pregati acolo porcul cum se cuvine si ne vor astepta cu bucate speciale ca sa-i dam gata pe francezi! Asta dupa ce o sa le facem un tur prin Poiana Brasov, Castelul Peles si Castelul Bran”, spune Andreea.

Cat despre cadouri, copiii vedetei stiu exact ce vor de la Mos Craciun: „Alexia vrea un laptop sau un Ipod nano cu screen touch, iar Aris un anume joc video”.

Pavel Bartos isi doreste de la Mos Craciun zile de vacanta

Pavel Bartos

Desi va lucra pe 26 decembrie, cand va prezenta finala emisiunii „Vocea Romaniei” la PRO TV, Pavel Bartos isi doreste sa se relaxeze in vacanta de Craciun, impreuna cu familia, undeva in zona Banatului. Iar Mosul este asteptat cu mare nerabdare, mai ales ca fetitele lui Pavel i-au scris inca de la inceputul toamnei.

„In septembrie, au scris prima scrisoare, in octombrie inca una si in noiembrie doua. Preferintele se schimba des in functie de ce au mai primit prietenii lor sau ce au vazut pe la alti copii. Ce-mi doresc eu? Vacanta! Cateva zile libere in plus!„, ne dezvaluie actorul.

Citeste mai multe detalii despre ce fac vedetele de Craciun, pe protvmagazin.ro