Unde să-ţi bei cafeaua în zona Piaţa Unirii

De: Alexandra Necsoiu / 02.11.2018, 10:41
Unde să-ţi bei cafeaua în zona Piaţa Unirii
Cum ar arăta începutul dimineţii fără cafea? Inuman, vă spunem noi. Cum ar arăta întâlnirile şi conversaţiile cu prietenii dacă nu savurezi o cafea? Avem răspuns şi pentru asta: anoste. Pentru iubitorii de cafea, veştile nu se opresc niciodată, o nouă cafenea putând fi pusă pe lista lor de favorite.

 

Cel mai mare lanţ de cafenele din lume, Starbucks, a deschis a 44-a cafenea în România, înmulţind astfel numărul total al cafenelelor Starbucks din zona Piaţa Unirii. Acum ai la dispoziţie o a treia locaţie în această zonă, aflată la parterul clădirii Day Tower, proiectată cu scopul de a reflecta experienţa interacţiuni, dar şi specificul zonei pe care o deserveşte- energie, dinamism, eleganţă.  Clienţii se pot bucura de băuturi delicioase pe bază de espresso, iar confortul şi atmosfera caldă le permite să se relaxeze şi să se bucure de amestecul perfect de cafea prăjită şi aromele tentante ale preparatelor delicioase.

„Zona Piaţa Unirii reprezintă unul dintre cele mai importante poluri economice din oraş, de aceea ne bucurăm să aducem expertiza cafelei Starbucks şi în cea mai mare clădire de birouri din Piaţa Unirii, Day Tower”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional România şi Bulgaria.