Unde să-ţi bei cafeaua în zona Politehnicii. Sugestii ideale pentru studenţi

Apropo.ro / 07.11.2018, 16:57
Unde să-ţi bei cafeaua în zona Politehnicii. Sugestii ideale pentru studenţi
Starbucks deschide o nouă cafenea în Bucureşti, în complexul de birouri Campus 6.1 dezvoltat ȋn zona Politehnicii mizând pe numărul mare de studenţi, dar şi pe angajaţii corporate din zonă.

 

Noua cafenea are un design modern, minimalist şi cool, pe gustul tinerei generaţii, accentul fiind pe spaţii ample foarte confortabile, unde clienţii se pot relaxa, pot munci sau învăţa pentru sesiune. Cafeneaua dispune şi de o terasă pentru fumători şi oferă cele mai bune băuturi pe bază de cafea cu care brandul ne-a obişnuit, inclusiv produsele din ofertele limitate, alături de cafelele cu arome de sezon.

„Ne-am gândit la angajaţii din clădirea Campus 6.1, dar şi la cei peste 10.000 de studenţi ai Politehnicii care tranzitează parcul din campus zilnic şi care, cu siguranţă, au nevoie de cel puţin o doză de energie pe zi. N-am uitat vremurile din studenţie când stăteam până noaptea târziu în sesiune, tare bine ne-ar fi prins un Starbucks în proximitate atunci”, a declarat Karol Żuradzki, Director Regional pentru România şi Bulgaria.

Pe lângă popularele băuturi pe bază de cafea, noua unitate oferă şi gustări rapide şi sănătoase, dar şi deserturi delicioase, perfecte pentru pauza de prânz.