Unde se află și cum arată cel mai periculos șezlong din lume

De: Gabriela Voicu / 21.10.2013, 17:00
Unde se află și cum arată cel mai periculos șezlong din lume
Designerul Dallin Smith din Provo, statul american Utah, a avut o idee "periculoasă" care a făcut înconjurul lumii.

Designerul Dallin Smith din Provo, statul american Utah, a avut o idee „periculoasă”. Pasionat de drumeții pe munte, acesta a realizat din funii un șezlong pe care l-a atașat de o stâncă din Rock Canyon, la sute de metri înălțime, oferind posibilitatea celor care urcă pe munte să admire peisajul așezați pe scaun.

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Inițial, designerul și-a propus să construiască șezlongul pentru a fi utilizat în interior, ca piesă de mobilier, dar după ce a finalizat proiectul și-a dat seama că locul acestuia nu este în casă.

El a atașat apoi scaunul cu picioare metalice pe o stâncă, la 110 metri înălțime, cu ajutorul iubitei sale, Chelsea, și l-au lăsat acolo pentru a fi folosit de diferite persoane care ajungeau în zonă.

Cum proiectul său nu a fost apreciat de alți alipiniști, care au spus că vor urca pe munte pentru a lua șezlongul și a-l arunca în cel mai apropiat lac, Dallin Smith a fost nevoit să îl demonteze din stâncz, dar nici acum nu știe cum l-ar putea utiliza și așteaptă ca cineva să îi dea idei.