Unde se duc banii încasați pentru taxe

De: Carmen Ulian / 20.01.2015, 23:59
Unde se duc banii încasați pentru taxe
Nimeni nu este prea încântat când vine vorba de plata taxelor către stat. Mulți s-au întrebat unde se duc ele după ce oamenii le plătesc.

Taxarea este un proces prin care guvernele iau banii pentru a plăti lucruri pe care oamenii vor ca el să le facă.

Este cu mult mai simplu și mai eficient să facă anumite lucruri guvernul, precum străzile, podurile, stâlpii de electricitate, hidrocentralele, școală,etc, decât ca fiecare persoană sau familie să le facă

Prețurile acestor bunuri au crescut de la un an la altul. Unul dintre motive ar fi creșterea costurilor de funcționare a guvernului este apărarea națională. În diferite zone aceste cheltuieli au tot crescut.

Este necesar să existe străzi și autostrăzi mai bune care să asigure deplasarea mașinilor. Este nevoie de mai multe și mai bune școli, de facultăți, oamenii mai vor spitale, parcuri și alte facilități în orașele lor.

Taxele către stat resprezintă o sursă importantă de fonduri pentru aceste operații ale guvernului central. Orașele primesc o parte din banii lor de la tarife. Alte taxe, precum taxa pe valoarea adăugată sunt concepute pentru a aduna banii de care este nevoie la stat.

Fără aceste servicii, serviciile, ajutorul, apărarea cetățenilor nu ar putea fi posibile.

Tags: