Unde se filmează „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

De: Carmen Ulian / 07.03.2015, 10:00
Unde se filmează
Gândul.info a aflat adevărul gol-goluț despre locul în care se filmează emisiunea "Sunt celebru, scoate-mă de aici", de la Melanie Triebel, producător general Pro TV. Toată lumea aștepta confirmarea.

Ce este real și ce nu în show, care a fost targetul de audiență stabilit inițail, câți bani primesc pentru participarea la emisiune concurenții de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, dar și cât din show este live spune chiar Melanie Triebel, producător general Pro TV, într-un interviu acordat Gândul.

Am prezis aceste lucruri încă de la început„, spune Melanie Triebel, producătorul general al Pro TV, întrebată despre controversele generate de show-ul prezentat de Cabral și Bobonete din Africa de Sud, respectiv din Parcul Național Kruger.

Prezentat din Africa cel puțin la nivel declarativ, pentru că asta fac cele două gazde ale emisiunii reamintind cu umor că se află departe de România natală. „Nimeni nu m-a crezut „, rememorează producătoarea tv replicile pe care le-a auzit atunci când a vorbit despre noul format tv.

Melanie Triebel, Head of Production Pro TV. Imagine realizată la filmările show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici”

Am zâmbit în momentul în care a apărut pentru prima dată„, spune Triebel, din Africa. Din 16 februarie, ea se află acolo alături de o echipă internațională de 200 de oameni, câți sunt implicați în realizarea acestui show difuzat până în data de 8 martie, inclusiv, de televiziunea Pro.

Ce este real și ce nu în show, care a fost targetul de audiență stabilit inițail, câți bani primesc pentru participarea la emisiune concurenții, dar și cât din show este live spune chiar Melanie Triebel, producător general Pro TV, într-un interviu acordat Gândul.

Emisiunea „Sunt celebru, scoate-ma de aici!” este un experiment social spectaculos, in care 12 vedete isi lasa deoparte stilul de viata cu care s-au obisnuit, pentru o experienta extrema, intr-unul dintre cele mai neprimitoare locuri din lume – jungla din Africa de Sud!
 
Cele 12 vedete vor pleca in Africa de Sud si vor fi filmate in permanenta timp de 21 de zile, vor locui intr-o tabara special amenajata, unde vor dormi sub cerul liber, vor face dus in cascada din apropiere si, cel mai important, nu vor avea niciun fel de contact cu lumea exterioara.
 
Cei 12 trebuie sa se adapteze conditiilor din jungla africana si sa indeplineasca sarcini zilnice, pentru a-si putea asigura supravietuirea atat a lor, cat si a celorlalti participanti. Aceste sarcini zilnice sunt, de fapt, probe extreme, in care vedetele trebuie sa se confrunte cu cele mai mari fobii ale lor si sa isi depaseasca limitele fizice si psihice. In show, vedetele au asigurate doar 2 alimente, fasole si orez, iar fiecare proba castigata aduce cu sine portii extra de mancare.
 
Doar TU esti cel care decide cine va trece prin probele zilnice, cine iese din concurs si cine va fi Regele/Regina a junglei!
 
Fii pe faza si urmareste „Sunt celebru, scoate-ma de aici!”, cel mai spectaculos reality-show din lume, numai la PRO TV!