Unde si-au petrecut vedetele luna de miere (Poze si video)

Apropo.ro / 12.08.2011, 09:00
Cand vine vorba de luna de miere, vedetele nu fac compromisuri: cauta escapade speciale, din categoria "o data in viata" si aleg destinatii exclusiviste, aflate cat mai departe de lume si de buzunarele omului de rand.

In toiul verii, te gandesti cu siguranta la cum ar fi sa pleci intr-o vacanta exotica prelungita, care sa iti lase impresia ca ai descoperit un colt de Rai. Nu mai este un secret ca vacantele de lux fac parte din rutina zilnica a vedetelor, reprezentand o expresie a opulentei lor, un „accesoriu” care le insoteste statutul de persoane publice. Celebritatile de la Hollywood sfideaza criza economica si isi aleg cele mai scumpe destinatii pentru a se relaxa, cu atat mai mult cand vine vorba de voiaje romantice.

Celebritatea vine, insa, cu un pret destul de scump: pierderea intimitatii. De aceea, vedetele fac totul posibil pentru a-si petrece vacantele departe de lumea dezlantuita, in locuri in care presa nu are acces.

Nu doar cuplurile incoronate si-au tainuit destinatia aleasa, pentru luna de miere. De pilda, Jennifer Lopez si Marc Anthony au fost atat de discreti incat nici astazi nu stim unde au petrecut prima lor vacanta ca sot si sotie.

Afla unde si-au petrecut celebritatile vacantele in luna de miere:

Nicole Kidman si Keith Urban – St. Regis Resort, Bora Bora

Keith si Nicole s-au casatorit in iunie 2006, dupa un an si jumatate de cand s-au cunoscut, la „G’Day LA” din Hollywood, un eveniment dedicat australienilor.

In iulie 2008, actrita a nascut primul lor copil, o fetita, pe care au numit-o Sunday Rose, iar in decembrie anul trecut, ea si muzicianul Keith Urban au devenit din nou parintii unei fetite, numite Faith Margaret.

Nicole Kidman si Keith Urban

Nicole si Keith s-au casatorit la Cardinal Cerretti Memorial Chapel din Sydney, Australia, si au ales ca destinatie pentru luna de miere complexul de lux St. Regis din Bora Bora, situat pe coasta sudica a Oceanului Pacific.

Aceasta oaza de relaxare ivita parca din apa limpede a oceanului include hotelul St. Regis, vile private cu camere de tip „suite” (2-8 persoane) si bungalouri.

Hotelul este situat pe insula Motu Ome’e, oferind vederi spectaculoase asupra varfului Otemanu.

Centrul spa „Miri Miri”, parte a Starwood Spa Collection, a fost nominalizat in „Top 15 to watch”, intocmit de publicatia Travel + Leisure Magazine. Este situat pe propria insula si ofera tratamente exotice folosind produse pe baza de perle, ulei de alge si alte produse exotice specifice zonei.

St Regis Resort, Bora Bora de pe tare.ro

Turistii au acces si la piscine, sali de fitness, terenuri de tenis sau lagune private, avand, de asemenea, conditii pentru practicarea sporturilor pe apa – snorkeling, pescuit, jet skiing, caiac-canoe.

Fie ca alegi sa stai la hotel, la o vila de lux pe apa, decorata cu lemn si marmura, sau la o vila super royal, formata din trei pavilioane care dispun de piscina privata si gradina tropicala, te vei bucura de conditii excelente.

In functie de tipul vilei, un sejur de 7 zile in Bora Bora, pentru o persoana, costa intre 3.000 si 13.000 de euro.

Beyonce si Jay-Z – Sanctuary Comelback Mountain, Arizona

Doi dintre cei mai cunoscuti cantareti din lume, Beyonce si Jay-Z s-au casatorit in aprilie 2008 si prefera sa nu discute in public despre viata lor privata, considerand ca discretia face ca relatia lor sa functioneze.

Beyonce si Jay-Z au fost desemnati cel mai puternic cuplu celebru, de revista Time, in topul din 2006 al celor mai influente 100 de personalitati.

In 2009, publicatia Forbes i-a clasat pe primul loc in topul celor mai bogate cupluri de la Hollywood, cu o avere totala de 162 de milioane de dolari.

Beyonce si Jay-Z

Cei doi s-au casatorit in cadrul unei ceremonii private din New York, SUA, si au petrecut luna de miere in Sanctuary, o statiune de lux din Comelback Mountain, Arizona.

Sanctuarul de pe Camelback Mountain este un hotel-boutique situat langa un munte, oferind panorama splendida a Vaii Paradisului.

Sanctuary, Camelback Mountain Resort & Spa de pe tare.ro

Turistii au la dispozitie un pachet de tratamente de inspiratie asiatica, care include gradina de meditatie si relaxare.

Nu lipsesc centrul de fitness, restaurantele cu preparate proaspete, de ferma cu accente asiatice, si barul Jade, recunoscut pentru oferta bogata de vinuri.

In afara de complexul de shopping Scottsdale, clientii vor gasi o piscina imensa, terenuri de tenis si vor putea urca pe Camelback Mountain.

Pentru doua seri petrecute in acest loc superb, costul ajunge la circa 5.000 de euro de persoana.

Heidi Klum si SealEl Careyes Beach Resort, Mexic

Unul dintre cele mai solide cupluri de la Hollywood sunt, fara indoiala, fostul supermodel Heidi Klum si cantaretul Seal.

Cei doi s-au cunoscut in 2003, la scurt timp dupa ce Heidi s-a despartit de italianul Flavio Briatore, si s-au casatorit in mai 2005.

In mai 2004, Heidi a nascut-o pe Helene, conceputa din relatia cu Briatore, iar Seal a adoptat-o oficial, in 2009. Heidi Klum si Seal au impreuna trei copii, Henry Günther Adeola Dashtu Samuel, Johan Riley Fyodor Taiwo Samuel si Lou Sulola Samuel. In 2009, ea a preluat oficial numele sotului ei, Samuel.

Seal si Heidi Klum

Cele doua staruri s-au casatorit pe o plaja din Mexic si si-au petrecut luna de miere in El Careyes Beach Resort, din Jalisco, Mexic.

Acest spatiu tropical de vis este una dintre destinatiile favorite ale celebritatilor, care doresc sa se bucure de intimitate.

Statiunea El Careyes este localizata la aproximativ o ora de condus, la sud de orasul Puerto Vallarta.

Arhitectura prietenoasa si culorile placute ale cladirilor creeaza o armonie delicata cu tot cadrul natural.

El Careyes Beach Resort, Mexic de pe tare.ro

Camerele hotelurilor ofera toate conditiile necesare unei vacante de neuitat, iar turistii au acces direct pe plaja, beneficiaza de beauty-center, sali de business, centru wellness / wpa, coafor, concierge (asistent personal), gradina sau parc, hotel bar, babysitting, masaj, piscine cu bar, piscina exterioara, room-service, sala de lectura, sauna, shopping in hotel, terasa, jacuzzi, avand, de asemenea, posibilitatea de a inchiria barci, a juca tenis, golf si ping-pong, a face scufundari sau echitatie.

Eva Longoria si Tony Parker – Parrot Cay/Turks & Caicos, Caraibe

Eva si Tony s-au casatorit in „Orasul Iubirii”, Paris (Franta), si s-au indreptat apoi spre o destinatie exotica pentru a petrece luna de miere, acelasi loc pe care Ben Affleck si Jennifer Garner l-au ales pentru mariajul lor din 2005.

Este vorba despre insula privata Parrot Cay din Turks & Caicos, Caraibe, invaluita de nisipuri albe si ape linistite.

Totusi, Eva Longoria si Tony Parker au divortat, anul trecut, din cauza infidelitatii baschetbalistului, care ar fi avut mai multe amante pe parcursul casniciei cu Eva, intre care modelul Alexandra Paressant si Erin Barry, fosta sotie a lui Brent Barry, un fost coechipier al lui Parker.

Eva Longoria si Tony Parker

Parrot Cay, situata la o ora de zbor de Miami, este o destinatie trendy, cu design elegant, situata in mijlocul a zeci de hectare de natura virgina, de-a lungul unei plaje imense cu nisip foarte fin. Aceasta pastreaza secretele celui mai bun SPA din Caraibe si ale gastronomiei locale excelente.

Parrot Cay este una dintre cele mai cunoscute destinatii din lume pentru scufundari, aici putand fi practicate diverse sporturi acvatice.

Parrot Cay-Turks & Caicos, Caraibe de pe tare.ro

Interioarele chic ale camerelor resortului de lux din Parrot Cay – Turks & Caicos au la baza decorul alb, simplu, alaturi de privilegiul spatiului, mobilierul modern si baile ample.

Sunt disponibile camere cu vedere spre ocean sau spre gradina, apartamente, case pe plaje sau Parrot Cay Estate – vile pe plaja – care pot fi inchiriate individual sau in regim share.

Sa nu uitam de Como Shambhala Retreat, recunoscut pentru gama larga de terapii Spa holistice, de inspiratie asiatica, printre care Reflexoterapia, Ayurveda, masajul Balinez, Thai, masaje Indiene pentru cap si gat, Yoga. Terapeutii folosesc ingrediente proaspete, pentru a crea uleiurile si lotiunile folosite la masaje si terapii faciale.

Katy Perry si Russell Brand – Soneva Fushi, Maldive

Cantareata americana Katy Perry si actorul britanic Russell Brand s-au casatorit si au petrecut luna de miere in stil indian.

Katy si Russell si-au unit destinele in octombrie 2010, in cadrul unei ceremonii spirituale organizate in statiunea Aman-i-Khas, din nordul Indiei, in apropierea unei rezervatii de tigri.

In ziua urmatoare, ei au mers cu elicopterul in Jaipur, de unde s-au deplasat cu un charter spre Maldive.

Katy Perry si Russell Brand

Exista diverse speculatii in privinta destinatiei alese de cuplul care s-ar fi mutat dintr-un loc in altul, pentru a se feri de paparazzi.

Cele mentionate de presa sunt: Soneva Fushi Resort, Four Seasons Kuda Hura si Four Seasons Maldives – Landaa Giraavaru.

Soneva Fushi Resort arata ca idilica insula a lui Robinson Crusoe si pune la dispozitia vizitatorilor servicii rafinate.

Experienta de a servi masa aici este memorabila in diversitatea sa, de la meniuri gourmet, inspirate dintr-o larga varietate de culturi culinare, pana la oferte de meniuri organice si grataruri simple, toate insotite de vinuri de colectie excelente.

Soneva Fushi Resort, Maldive de pe tare.ro

Turistii se pot relaxa la Six Senses Spa, la centrul fitness complet echipat, pot face jogging, yoga, pot juca tenis de masa, tenis de camp, badminton, table, sah sau volei, se pot plimba cu bicicleta sau pot vedea filme la cinematograful cu biblioteca de DVD-uri.

Centrul de sporturi maritime ofera: snorkelling, diving, sailing, windsurfing, waterskiing, canoe, wakeboarding, waterskiing, speedboats, scoala de diving.

Soneva Fushi Resort ofera 65 de vile, separate intre ele de vegetatie luxurianta bogata, care formeaza gradini si curti interioare.

In functie de categorie, camerele sunt adevarate oaze de relaxare, dotate cu bai luxoase, canapele, paturi gigantice, mici saloane, sisteme stereo CD – HiFi, cu difuzoare in dormitor si baie, televizor, video VCD si DVD, majordom personal la dispozitie si multe altele.

Britney Spears si Kevin Federline – Turtle Island Resort, Fiji

Britney si Kevin s-au casatorit in septembrie 2004, in California, dupa o relatie de trei luni. In 2005, Britney a nascut primul fiu al cuplului, numit Sean Preston, iar un an mai tarzu a venit pe lume al doilea copil al lor, Jayden James.

In noiembrie 2007, cei doi au divortat, iar Britney are acum o relatie cu Jason Trawick, cu care intentioneaza sa se casatoreasca.

Britney Spears si Kevin Federline

Cantareata si fostul ei sot au ales ca destinatie pentru luna de miere Turtle Island Resort, din Fiji, locul in care au avut loc filmarile pentru clasicul „Blue Lagoon”, cu Brooke Shields in rolul principal.

Statiunea include doar 14 bungalouri, pe o suprafata de 500 de acri, iar costul pentru o noapte de cazare este de aproximativ 2.000 de dolari / persoana.

Pretul unei nopti de cazare pe insula este de aproximativ 1.700 de dolari / persoana.

Turtle Island, Fiji de pe tare.ro

Turtle Island dispune de 14 plaje cu nisip alb, foarte fin, unele dintre ele invecinate cu zone locuibile.

Turistii pot alege plimbari pe plaja, inot in apele turcoaz, croaziere cu barci cu panze, snorkeling, scuba diving, windsurfing, sailing, caiac, pescuit, excursii in jungla luxurianta, catarari pe dealuri sau plimbari calare.

In plus, cuplurile de indragostiti pot rezerva o plaja, pentru o zi, si se pot bucura de un picnic romantic, cu fructe de mare si sampanie.

Camerele bungalourilor nu includ televizor sau telefon, insa au paturi mari de zi, podele de lemn, asternuturi albe din in, covoare de piele de oaie, dusuri duble, jacuzzi-uri incastrate in podea, living-uri cu canapele lungi si fotolii.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin – Las Ventanas del Paraiso, Baja, Mexic

Actrita americana si cantaretul britanic s-au casatorit in decembrie 2003, in Santa Barbara, California, iar in 2004 a venit pe lume fiica lor, Apple Blythe Alison. Al doilea copil al cuplului, Moses Bruce Anthony, a fost nascut in 2006.

Vedetele au preferat ca destinatie pentru luna lor de miere peninsula Baja, din Mexic, unde au rezervat o camera la exclusivistul hotel Las Vantanas del Paraiso.

Gwyneth Paltrow si Chris Martin

Chiar si mexicanii continentali considera peninsula Baja ca fiind o destinatie exotica, indepartata.

In ciuda popularitatii turistice, aceasta are o coasta inca neatinsa. Statiunea de la malul marii ofera turistilor tratamente de lux, cum ar fi bai in apa Evian.

Apartamentul prezidential cu trei camere al hotelului Las Ventanas del Paraiso are piscina proprie si majordom, iar telescopul, un DVD player si un sistem surround sound sunt incluse in oferta.

Las Ventanas al Paraíso, Baja, Mexic de pe tare.ro

In plus, oaspetii pot alege intre diverse miresme pentru aromaterapie si lenjerie pentru pat.

Dintre facilitatile hotelului, enumaeram: acces internet, beauty-center, business centre, camere pentru nefumatori, camera antialergica, Camera cu balcon / terasa, centru wellness / spa, coafor, inchirieri masini, piscine interioara si exterioara, teren de golf, echitatie, navigare, teren de tenis etc.

Printul William si Kate Middleton – Seychelles

Printul William al Marii Britanii si Catherine Middleton s-au casatorit in data de 29 aprilie a.c., la Catedrala Westminster Abbey din Londra, iar nunta regala a fost cel mai mediatizat eveniment din ultimii ani.

Cei doi au primit titlurile de duce si ducesa de Cambridge si au plecat in luna de miere pe 10 mai.

Catherine Middleton si Printul William

Dupa ce tabloidele au facut mai multe speculatii cu privire la destinatia aleasa de miri, The Daily Mail a elucidat „misterul”, anuntand ca cei doi au inchiriat o insula in arhipelagul Seychelles.

Intr-adevar, William si Catherine au petrecut 10 zile pe o insula exotica din Oceanul Indian, una dintre destinatiile favorite ale celebritatilor, si sunt recunoscatori guvernului din Seychelles pentru ca i-a ajutat sa aiba o vacanta memorabila, potrivit unui comunicat de presa al Casei Regale britanice.

Seychelles de pe tare.ro

Ducele si ducesa ar fi stat la o vila luxoasa, unde camera costa 4.000 de lire sterline pe noapte si dispune de pat cu vedere la ocean, baie din marmura si canapele de plus.

„William vrea ca sotia sa sa fie total relaxata. Acesta este locul perfect pentru ei. Ei spera sa isi poata inchida telefoanele mobile si sa se deconecteze de lumea exterioara, pentru ca aceasta va fi ultima pauza de relaxare pentru ei”, a declarat o sursa, citata de tabloidul britanic Daily Mirror, inainte de plecarea celor doi.

Daca celebritatile de talie internationala isi permit oricand extravagante turistice, vedetele autohtone incearca sa tina pasul si sa gaseasca destinatii speciale, pentru a marca cea mai dulce vacanta de dupa nunta.

Alina si Cristi Borcea se vor casatori pe 28 august 2011, intr-un cadru luxos din Otopeni, in prezenta a aproximativ 400 de invitati.

Cum dinamovistul nu are timp sa se ocupe de acest eveniment, pe care nasul Gigi Becali il descrie drept cel mai important din Romania ultimilor 20 de ani, Alina a preluat conducerea. Viitoarea doamna Borcea a fost atrasa de un cort de nunti mare si elegant, cu candelabre de cristale de Boemis si pereti tesuti cu fir de aur, in valoare de jumatate de milion de euro.

Meniul va fi mediteranean, iar invitatii vor sta pe scaune transparente, in valoare de 250 de ero fiecare, si vor avea acces la o piscina exterioara, decorata cu nuferi, trandafiri si lumanari, precum si la un bar in aer liber.

Cristi Borcea si Alina Vidican

Becali a intentionat sa o aduca din nou pe Shakira in Romania, pentru a canta la nunta sotilor Borcea, insa tariful piperat al cantaretei (500.000 de euro) l-a facut sa se razgandeasca. In schimb, finantatorul Stelei a oferit un cadou consistent mirilor – 5 milioane de euro.

Dupa nunta, Alina si Cristi vor locui intr-o vila din Pipera, care apartine dinamovistului.

Cei doi au ales ca destinatie pentru luna de miere insula St. Barth din Caraibe, iar vacanta lor va costa circa 100.000 de euro.

Situata in Indiile Franceze, in nord-estul Marii Caraibelor, la 35 km sud-est de Saint Martin, St. Barth este considerata Saint-Tropez-ul americanilor si are doar 24 km patrati. Este inconjurata de recifuri de corali si include peste 22 de plaje, iar unele dintre ele sunt ideale pentru practicarea surfului sau a windsurfului.

De altfel, in St. Barth nu exista aeroport, iar pe insula frecventata de marii milionari ai lumii si de vedetele de la Hollywood se poate ajunge doar cu ambarcatiuni usoare. Cel mai apropiat aeroport este cel de pe Insula St. Martin – Aeroportul International „Princess Juliana”, considerat unul dintre cele mai mici si mai periculoase aeroporturi. Asta deoarece pe el pot ateriza doar aeronave de mici dimensiuni, care, din cauza pistei scurte, sunt nevoite sa treaca razant pe deasupra turistilor aflati pe plaja Maho.

Intrucat insula este preferata magnatilor, cea mai ieftina noapte de cazare, in extrasezon, costa aproximativ 500 de euro.

Zoli (Sistem) si Ioana, sotia sa, au ales Kaprun, Austria, pentru a petrece primul concediu de dupa casatoria lor religioasa.

Cei doi au schiat pe ghetar, dar au facut si plaja la aproximativ 3.000 de metri.

Cea mai frumoasa parte a vacantei a fost spectacolul „Saltimbanco” al celebrei trupe Cirque du Soleil, pe care Zoli si Ioana l-au vazut in Salzburg. „A fost cel putin magnific”, povestea percutionistul de la „Sistem”, anul trecut.

Andra si Catalin Maruta s-au casatorit in 2008, la Targu Jiu, iar dupa fastuoasa nunta au plecat in Tenerife, unde au petrecut 10 zile la un hotel de cinci stele.

Vacanta exotica in insula din arhipelagul tropical din Canare a fost planuita cu mai mult timp inainte de nunta.

In luna martie a acestui an, Andra a devenit mamica unui baietel, pe care cuplul l-a numit David.

Andra si Catalin Maruta

Andreea Banica si Lucian Mitrea si-au petrecut luna de miere in Bali, imediat dupa casatoria din 2008.

In vacanta de vis care a costat circa 15.000 de euro si a durat 10 zile, blonda a aflat ca va fi mamica, veste care a surprins-o, intrucat nu planuise sarcina.

Cei doi au stat la hotelul de cinci stele Ritz Carlton, iar in pachetul turistic au avut inclusa si optiunea de a vizita mai multe insule din zona.

Cristina Rus si Dragos Balteanu au plecat in Maldive, in 2009, dupa nunta lor care a avut loc pe 31 mai, in acelasi an.

Ulterior, cantareata a declarat, la emisiunea „Happy Hour” (Pro TV), ca ea si sotul ei au petrecut acolo 10 zile de vis si ca s-a simtit ca in Paradis, alaturi de cel pe care il iubeste.

Maldive a fost destinatia aleasa si de cuplul Cristina Spatar – Alin Ionescu, cei doi petrecand tot zece zile departe de agitatia autohtona.

Apropo de vacanta, nu vrei sa iei si un premiu cu tine? Cauta valiza cu surprize pe Apropo.ro si poti castiga 80 de premii instant si premiul cel mare, un kit de gadgeturi de vacanta!

Click aici pentru detalii!

Ai aflat unde si-au petrecut luna de miere unele vedete, ai decis unde o sa mergi sa faci turism de shopping, dar stii regulile din tarile pe care vrei sa le vizitezi?