Unde va fi construit Infinity Tower, primul zgârâie-nori invizibil

De: Gabriela Voicu / 13.09.2013, 16:00
Unde va fi construit Infinity Tower, primul zgârâie-nori invizibil
Un grup de arhitecți vrea să construiască în apropierea orașului Seul din Coreea de Sud primul zgârie-nori invizibil, numit Infinity Tower.

Un grup de arhitecți de la GDS Architects vrea să construiască în apropierea orașului Seul din Coreea de Sud primul zgârie-nori invizibil

Deși nu a fost fixată încă data pentru începerea construcției turnului invizibil, numit „Infinity”, arhitecții au primit deja autorizația pentru a începe lucrările lângă Aeroportul Incheon International. 

Vremea apropo îți oferă mai multe informații despre vremea din orașul tău.

Turnul va avea 110 etaje și înălțimea de aproximativ 450 metri, iar fațada bazată pe LED-uri și camere optice va proiecta cu exactitate imaginile din spatele turnului. LED-urile vor transmite imaginile captate de mai multe camere video așezate în partea opusă, dând astfel impresia de invizibilitate.

Turnul Infinity

Potrivit estimărilor, Infinity va fi al șaselea cel mai înalt turn din lume, după Tokyo SkyTree, CantonTower (Guangzhou), CN Tower (Toronto), Ostankino Tower (Moscova) și Oriental Pearl (Shanghai).

Infinity Tower va deveni un punct de maxim interes turistic și de business, urmând să fie înconjurat de o vastă zonă de shopping, un stadion și alte facilități sportive, un Aqua Park și grădini.