Unde vor locui concurenţii din ”Ultimul Trib” care câştigă lupta pentru Teritoriu – FOTO

De: Cristiana Trifu / 17.09.2018, 11:13
Unde vor locui concurenţii din ”Ultimul Trib” care câştigă lupta pentru Teritoriu - FOTO
Dintre cei 21 de concurenţi care s-au înscris în ”Ultimul Trib”, emisiune ce va fi difuzată începând de săptămâna viitoare, în fiecare joi şi vineri, la Antena 1, tribul cel mai avantajat va fi cel care va reuşi să câştige la lupta pentru Teritoriu. Aceştia vor avea astfel dreptul de a se răsfăţa şi de a se reface într-o vilă de lux.

Cei 21 de concurenţi, care au ajuns deja în Madagascar, vor trăi o aventură exotică, ce le va pune la încercare atât abilităţile sociale, cât şi cele fizice. În ciuda personalităţilor complet diferite ale membrilor, fiecare trib va trebui să îşi dovedească puterea de a rezista sub impactul şocului cultural, dar şi sub presiunea eforturilor fizice.

În fiecare săptămână, aceştia se vor lupta pentru ”Teritoriu”, iar rezultatul acestei bătălii joacă un rol extrem de important în parcursul lor în insula africană, deoarece variantele sunt cât se poate de diferite! Astfel, cei mai fericiţi vor fi membrii tribului de pe locul I, deoarece cei şapte vor avea ocazia să locuiască pe parcusul săptămânii într-o vilă de lux în care vor beneficia de toate condiţiile pe care şi le-ar putea dori. Cu frigiderul plin, fără să fie nevoiţi să se chinuie să îşi procure fiecare masă, de paturi în care să se odihnească şi de ”luxul” de a avea toaletă şi duş, aceştia vor putea să se refacă mai uşor după fiecare confruntare.

Cum se vor descurca cele trei triburi în Teritorii, telespectatorii vor afla începând cu 20 septembrie, în fiecare săptămână, joi şi vineri, de la ora 20.00, la Antena 1.
În continuare, triburile îşi vor măsura puterile în competiţii spectaculoase şi tensionate atât pentru ”Teritoriu”, cât şi pentru ”Eliminare”, pentru ca în final doar opt membri să mai rămână în confruntarea pentru miza cea mare: premiul în valoare de 100.000 de euro. Nimeni nu va ajunge însă la acesta fără a suferi transformări, fără a-şi dezvălui adevărata faţă şi fără ca telespectatorii să afle cine este cu adevărat. 

Tribul sportivilor este format din: Alex Filip, Cornelia Condeescu, Lola Crudu, Daniel Chiriţă, Ioana Şulea, Mircea Zamfir şi Roxana Chiperi.
Cei şapte sportivi îşi vor măsura puterile cu tribul format din vedete şi cu cel format din oameni de rând: Mirel Magop, Silviu Mircescu, Cosmin Pădureanu, Oana Dedeu, Ema Şerban şi cuplul format din Gabriela Popa şi Silviu Geandra.
Cel de-al treilea trib, cel al vedetelor, este format din Dorian Popa, Dima Trofim, Daniela Crudu, Sorana Darclée Mohamad, Ionuţ Iftimoaie, Paula Chirilă şi Sorin Brotnei.