Unghii frumoase si ingenioase

Apropo.ro / 04.06.2008, 14:26
Unghii frumoase si ingenioase
Unghii mai lungi si in orice forma poti obtine acum cu o noua tehnologie in mai putin de doua ore.

Cu ajutorul noului sistem de Gel Axxium de la OPI se obtine un set complet de unghii in cel mai scurt timp, folosind produse fara miros, autonivelante, intr-o gama larga de culori.

Cu ajutorul acestei tehnici, se obtine extensia "french", protectie pe unghie naturala cu "franch" permanent sau capsula in doar doi pasi.

Unghiile din acryl si gel sunt cele mai rezistente tipuri de unghii false si trebuie refacute la doua-trei saptamani. Daca iti doresti astfel de unghii, nu este nevoie sa intarzii mult timp la salon, pentru ca specialistii "le construiesc" in maxim doua ore iar pretul variaza intre 150 si 200 de RON.

Noua colectie primavara-vara 2008 de la OPI, "India"-aduce culoarea si energia in viata noastra prin nuante stralucitoare de rosu, portocaliu, cyclam, bordeaux, aur si indigo. Creatorii acestei colectii cred in puterea culorii de a provoca, de a calma si de a incanta.

De doua ori pe an OPI lanseaza colectii cu nuante unice care se potrivesc perfect trendurilor din vestimentatie si accesorii. Acest lucru este posibil datorita directorului artistic, Susi Weiss-Fischmann, care tine mereu legatura cu cei mai renumiti creatori de moda din lume si stie din timp ce se va purta.

In gama de produse OPI gasiti cea mai dinamica paleta de lacuri colorate cu denumiri pe masura. In colectia toamna-iarna 2007 "Russian" gasiti culori care exprima eleganta, lux si rafinament .Ultimele tendinte in moda intr-o colectie sofisticata, magnifica.

celia&Michelle SproatOPI vine si in intampinarea femeior din Romania si de aceea in ultimul an la noi in tara s-au aflat Joey Brown, Top Corporate Trainer OPI – Hollywood si George Schaeffer, proprietarul companiei OPI, lider mondial pe piața manichiurii.

S-au mai lansat colectii de sezon precum The Australia Collection by OPI, Russian Collection Fall Winter sau Holiday in Hollywood .

Joey Brown este cel mai valoros trainer al OPI si lucreaza de 21 de ani la compania aflata langa celebrele studiori de film.

Are o experienta de 30 de ani in domeniu, calatoreste în toata lumea si alaturi de echipa de specialisti OPI impune tendintele in domeniul manichiurii pentru vedetele din Cetatea Filmului. Supranumit si “The Nail Mogul”, George Schaeffer este un prieten apropiat al actorului Tom Cruise, al regizorului Steven Spielberg sau fostului Președinte SUA, Bill Clinton si se ocupa personal de “manichiura” unor staruri precum Madonna, Angelina Jolie, Jennifer Lopez, Cameron Diaz sau Beyonce.

Produsele destinate ingrijirii unghiilor se gasesc in centrele Top Line.


Foto eveniment: Galice Aurelian