Unii da, alții ba

Apropo.ro / 08.01.2002, 17:25
Unii da, alții ba
Farmaciile din județul Hunedoara au obligația de a elibera solicitanților, rețete compensate și gratuite, chiar daca, pentru anul 2002, Casa județeana a Asigurarilor de Sanatate (CJAS) nu a semnat contractul cu furnizorii de servicii medicale și farmaciile

Farmaciile din județul Hunedoara au obligația de a elibera solicitanților, rețete compensate și gratuite, chiar daca, pentru anul 2002, Casa județeana a Asigurarilor de Sanatate (CJAS) nu a semnat contractul cu furnizorii de servicii medicale și farmaciile din județ.

Dan Florescu, director general al CJAS, declara ca noul contract va fi semnat pâna la sfârșitul lunii ianuarie. Costurile suportate în luna ianuarie de furnizorii de servicii medicale și a medicamentelor gratuite sau compensate eliberate de farmaciile hunedorene vor fi achitate de CJAS Hunedoara pe baza unui act adițional la contractul de anul trecut. Dan Florescu mai declara ca în ciuda acestor masuri, unele farmacii din județ refuza totuși sa elibereze bolnavilor rețete gratuite sau compensate.

Afaceri în Germania
Începând cu aceasta luna, agenții economici hunedoreni, interesați sa-și dezvolte afacerile și peste granița, vor avea un reprezentant în Germania. Pe baza acordului semnat înca de anul trecut de Camera de Comerț și Industrie a județului Hunedoara (CCI) cu Camera Meșteșugarilor din Mainz, un angajat al CCI va pleca în zilele urmatoare în localitatea germana, unde, are sarcina sa stabileasca noi contacte economice, oportunitați de afaceri și parteneri pentru firmele hunedorene, sau investitori interesați sa-și dezvolte la rândul lor o afacere în județul nostru.

Nicolle Ebner
[Hunedoreanul]