Unirea dauneaza grav CFR-ului

Apropo.ro / 11.04.2008, 10:11
Unirea dauneaza grav CFR-ului
Formatia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputata in compania echipei Unirea Urziceni.

Formatia CFR Cluj a terminat la egalitate, scor 1-1 (1-1), partida disputata in compania echipei Unirea Urziceni, rezultat in urma caruia clujenii au cedat locul 1 in clasamentul Ligii I, iar Steaua a devenit noul lider in urma victoriei cu Gloria Bistrita, dupa 8 luni in care echipa lui Andone a facut legea.

Scorul partidei a fost decis inca din minutul 11, ambele goluri fiind marcate in acest interval, dupa care jucatorii ambelor formatii nu au reusit sa mai concretizeze niciuna dintre actiunile create.

Dani a deschis scorul pentru CFR Cluj in minutul 5, printr-o lovitura de cap din 8 metri dupa un corner executat perfect de Trica.

In minutul 11, Urziceniul reuseste sa egaleze prin Danalache, care a profitat de o deviere nefericita a lui Muresan si a inscris singur din 7 metri.

Egalul dintre Unirea si CFR o avantajeaza pe Steaua, echipa din Ghencea avand un avans de doua puncte in fata CFR-ului, dupa ce la inceputul minireturului era la 11 puncte in spate si are drumul liber spre al 24-lea titlu de campioana.

"Le-am facut cadou golul lui CFR dupa o greseala colectiva din aparare. Ar fi extraordinar daca am juca in Cupa UEFA si ar fi cu doi ani mai devreme decat ne planuisem. Mai avem sase meciuri grele pe care putem sa le castigam", a declarat Dan Petrescu.

Andone este dezamagit la finalul partidei"Sint dezamagit dar a fost un rezultat echitabil, trebuie sa fim realisti pentru ca nu meritam sa cistigam. Mai sint citeva etape si noi ne jucam sanasa pina la final. Punctele se pot intoarce. Nu sint suparat pe jucatori pentru ca atit s-a putut azi. Va asigur ca ne vom juca toate cartile pina la final Doar noi sintem de vina", a spus Andone la finalul meciului.

Unirea Urziceni: 12. Bogdan Stelea, 23. Valeriu Bordeanu, 4. Ersin Mehmedovici, 6. George Galamaz, 16. Epaminonda Nicu, 25. Razvan Paduretu, 3. Ricardo Gomez, 17. Jacob Burns, 10. Bogdan Mara, 15. Cristian Danalache, 14. Bogdan Stancu
Rezerve: Gedrius Arlauskis, 19. Pablo Brandan, 24. Laszlo Balint, 2. Ciprian Petre, 9. Valentin Negru, 11. Marius Onofras, 7. Marius Bilasco
Antrenor: Dan Petrescu

CFR Cluj: 44. Eduard Stancioiu, 2. Anthony da Silva, 6. Gabriel Muresan, 27. Galiassi de Sousa, 33. Mikael Dorsin, 10. Eugen Trica, 31. Dani, 25. Andre Leao, 19. Emmanuel Culio, 16. Antonio Semedo, 23. Cristian Fabbiani
Rezerve: 1. Nuno Claro, Ousmane Viera, 4. Cristian Panin, 5. Manuel Jose, 24. Sebastian Dubarbier, 8. Sixto Peralta, 99. Diego Ruiz
Antrenor: Ioan Andone