Unirea se mentine pe podium

Apropo.ro / 10.12.2007, 09:53
Unirea se mentine pe podium
Unirea Urziceni a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gloria Bistrita

Formatia Unirea Urziceni a invins, duminica, pe teren propriu, cu scorul de 2-0 (1-0), echipa Gloria Bistrita, intr-un meci din etapa a XVIII-a a Ligii I, ultimul disputat in fata propriilor suporteri in 2007.

Golurile au fost marcate de Danciu ‘9 (autogol) si Onofras ’48.

Unirea Urziceni a deschis scorul in minutul 9, in urma unui autogol al lui Ciprian Danciu, dupa o lovitura libera de pe stanga executata de Iulian Apostol.

Marius Onofras a ridicat scorul la 2-0, in minutul 48, inscriind cu un sut pe coltul scurt, de la 6 metri lateral stanga.

Unirea Urziceni: 12. Stelea – 24. Balint, 6. Galamaz, 4. Mehmedovici, 23. Bordeanu – 10. Mara (2. C. Petre ’78), 3. Ricardo Gomes, 25. Paduretu, 32. I. Apostol (8. Cr. Constantin ’86) – 11. Onofras, 7. Bilasco (15. Danalache ’83). Antrenor: Dan Petrescu.

Gloria Bistrita: 12. Tatarusanu – 2. M. Rus, 18. Frasinescu, 19. Abrudan, 25. D. Toma – 16. Dobre, 14. Danciu (5. Caju ’64), 4. Codoban, 8. Sepsi – 29. Tarnavean (17. Bad ’75), 15. L. Parvu (11. Hadzibulici ’72). Antrenor: Ioan Ovidiu Sabau.

Cartonase galbene: Gomes ’38, Paduretu ’58, Balint ’60 / M. Rus ‘9, D.Toma ’25, Frasinescu ’31, Danciu ’35.

Meciul a fost arbitrat de o brigada formata din Radu Petrescu (central), Adrian Vidan, Corneliu Fecioru (asistenti) si Victor Stanisteanu (rezerva). Observatorii intalnirii au fost Alexandru Boc si Ion Muresan.

In toate meciurile disputate pe teren propriu in acest sezon, Unirea Urziceni a inregistrat o singura infrangere, scor 0-2 cu Dacia Mioveni, in etapa a VII-a. Un alt meci in care ialomitenii au cedat puncte pe propriul stadion a fost cel cu Dinamo, scor 0-0, din etapa a XII-a.

In ultima partida din 2007, Unirea Urziceni va intalni, in deplasare, echipa Universitatea Cluj, in etapa a XIX-a a Ligii I, la 16 decembrie.

Petrescu: Am aratat ca meciul cu Dacia Mioveni a fost o intamplare

Dan Petrescu a declarat ca este foarte multumit de faptul ca jucatorii sai au aratat, in partida cu Gloria Bistrita, ca esecul din intalnirea cu Dacia Mioveni a fost un accident si ca victoriile cu Steaua din acest sezon nu au fost intamplatoare.

"Ne-am temut de acest meci, sunt foarte multumit ca meciul cu Dacia Mioveni s-a dovedit a fi o un accident si ca rezultatele din meciurile cu Steaua nu au fost intamplatoare. Sunt multumit de atitudinea si determinarea baietilor. Unirea Urziceni a realizat in acest an lucruri la care nimeni nu s-a gandit. Sabau face miracole la Bistrita cu jucatori practic necunoscuti", a punctat Petrescu.

Tehnicianul formatiei ialomitene este increzator intr-un rezultat bun in partida cu Universitatea Cluj, din etapa a XIX-a a Ligii I, ultima care se disputa in 2007: "Mai avem un meci foarte greu la Cluj, Universitatea isi joaca ultima carte, dar sunt sigur ca jucatorii vor fi motivati pentru ca e vorba de bani si de pozitia in clasament".

Sabau: Jucatorii mei au fost prea fricosi

Ioan Ovidiu Sabau spune ca in meciul cu Unirea nu s-a pus niciun moment problema invingatoarei, deoarece jucatorii sai au fost "prea fricosi".

"Nu s-a pus niciun moment problema invingatorului. Unirea a meritat victoria. Jucatorii mei au fost prea fricosi si prea timizi. Nu au avut o atitudine de lupta", a punctat Sabau.

Tehnicianul a precizat ca in viitor intentioneaza sa construiasca la Bistrita o echipa omogena si ca spera ca "un an, doi" Gloria sa nu mai vanda jucatori, pentru a se putea forma un lot de baza.