Universal Pictures, clip-tribut emoționant pentru actorul Paul Walker (Video)

De: Gabriela Voicu / 05.12.2013, 13:30
Universal Pictures, clip-tribut emoționant pentru actorul Paul Walker (Video)
Nimanui nu ii vine inca sa creada sa actorul Paul Walker din seria "Fast & Furious" s-a stins din viata. Echipa de la Universal Pictures cu care el a lucrat i-a dedicat un clip emotionant.

Pe 30 noiembrie, actorul american Paul Walker, cunoscut în special din franciza „Fast&Furious” a pierit într-un accident auto care a avut loc în California. Mașina în care se afla, un Porsche Carrera GT din 2005, era condusă de bunul său prieten Roger Rodas care a pierdut controlul bolidului. Cei doi au murit pe loc, după ce mașina a izbit un copac și a explodat.

Horoscop 2014 – Vezi ce prevăd astrele pentru zodia ta în 2014!

Colegii de breaslă ai lui Paul Walker, fiica sa de 15 ani și iubita acestuia sunt devastați și au transmis mesaje emotionante despre ce a însemnat pentru ei actorul care s-a stins din viață la doar 40 de ani.

Echipa de la Universal Pictures cu care Paul a lucrat pentru seria „Fast & Furious” a postat recent pe canalul oficial de pe Youtube un clip-tribut de două minute, prin intermediul ăaruia își exprimă respectul față de cariera actorului. Paul Walker a jucat în șase din cele șapte filme ale francizei, în rolul Brian O’Conner, alături de Vin Diesel.

Cel mai recent film, pentru care Walker și colegii săi începuseră deja să filmeze, a fost întrerupt momentan până când echipa va decide cum va continua proiectul în absența lui Paul Walker. Familia actorului a făcut un apel către fanii lui să doneze prin asociația caritabilă a lui Paul, Reach Out Worldwide, prin intermediul site-ului oficial http://www.ROWW.org/.