Universitatea, la a patra victorie în turneul din Austria

Apropo.ro / 15.07.2004, 10:23
Universitatea, la a patra victorie în turneul din Austria
Echipa Universitatea Craiova a învins, miercuri, cu scorul de 10-0, formația din liga a treia austriaca Zell am See, într-un meci amical din cadrul turneului de pregatire din Austria. Golurile au fost marcate de Stoianof (3), Luțu, Pleșan, Bundea, Gane, Frunza, Rubenilson

Echipa Universitatea Craiova a învins, miercuri, cu scorul de 10-0, formația din liga a treia austriaca Zell am See, într-un meci amical din cadrul turneului de pregatire din Austria.

Golurile au fost marcate de Stoianof (3), Luțu, Pleșan, Bundea, Gane, Frunza, Rubenilson și Vigariu.

Antrenorul Mircea Rednic a folosit în prima repriza urmatoarea formula de joc: Guso – Buhuș, Papura, Moți, Preda – Luțu, Hoban, Frunza, Borbely – Gane, Stoianof. În repriza secunda au jucat: Banica – Daouda, Murgan, Iordache, A.Dumitru, Bundea – Pleșan, Luțu, Mongoo – Rubenilson, Vigariu.

În cele patru meciuri amicale disputate în turneul din Austria, Universitatea a înscris 24 de goluri și a primit unul. Golgheteri sînt Gane, Pleșan și Stoianof, cu cîte cinci reușite.

Ca și la meciul cu FC Filzmoos, partida de miercuri a început cu întîrziere de o ora, deoarece jucatorii echipei austriece nu au sosit la timp la stadion.

Pe de alta parte, conducerea clubului Universitatea a renunțat sa mai negocieze un eventual contract cu jucatorul Lucian Marinescu, care nu a sosit nici miercuri în Austria.

Mediafax