Universitatea – Oltul Slatina, scor 3-0, într-un meci amical

Apropo.ro / 04.07.2004, 14:58
Universitatea - Oltul Slatina, scor 3-0, într-un meci amical
Formația Universitatea Craiova a învins, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa nou promovata în Divizia B, Oltul Slatina, într-un meci amical, transmite corespondentul MEDIAFAX. Universitatea - Oltul Slatina 3-0 (2-0) Au marcat: I. Gane '11, M. Ilie '30, Borbely '63

Formația Universitatea Craiova a învins, sîmbata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa nou promovata în Divizia B, Oltul Slatina, într-un meci amical, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Universitatea – Oltul Slatina 3-0 (2-0)

Au marcat: I. Gane ’11, M. Ilie ’30, Borbely ’63 (p)

Stadion: „Ion Oblemenco”

Spectatori : 600

Arbitri: Ionuț Ilie – Octavian Dinu, Constantin Firulescu

În prima repriza, pentru Universitatea au evoluat urmatorii jucatori: Banica – Șerban, Moți, Iovanovici – Dumitru, Baștina, Frunza, Lîstin – Miclea, M. Ilie, I. Gane.

În repriza secunda, antrenorul Mircea Rednic a trimis în teren urmatoarea echipa: Flauto – Murgan, Marius Iordache, Zecevic – Buhuș, Tricovick, Hoban, L. Preda, Vigariu, Borbely, Ungureanu.

Pentru Universitatea au evoluat și jucatorii ruși, Jenia Lîstin, care a fost coleg cu portarul Adnan Guso la Spartak Moscova și Igor Zecevic, de la FC Sarajevo.

Antrenorul principal al echipei Universitatea Craiova, Mircea Rednic, a declarat ca este posibil ca turneul de pregatire din Austria sa se prelungeasca cu doua zile în vederea unui meci amical cu formația engleza Arsenal Londra.

„Este posibil ca turneul pe care echipa îl va efectua în Austria sa se prelungeasca cu doua zile pentru a se juca un amical cu Arsenal, iar aceasta echipa va ajunge acolo pe 16 iulie. Daca Dinel Staicu nu va fi de acord, voi suporta eu cheltuielile de cazare pentru zilele în plus”, a menționat Rednic.

Mediafax