„Unlocked”! Al doilea album, marca Alexandra Stan

Apropo.ro / 25.11.2014, 13:51
„Unlocked”! Al doilea album, marca Alexandra Stan
După succesul internaţional, cuantificat în concertele din întreaga lume, poziţiile de top în clasamentele muzicale mondiale şi popularitatea de necontestat în peste 20 de ţări din întreaga lume, Alexandra Stan lansează un nou album: „Unlocked” - o colecţie de 15 piese inspirate din viaţa sa, abordând teme precum eliberarea, regăsirea, un nou început...
„Unlocked” vine ca o continuare a albumului de debut, „Saxobeats”, conţinând single-urile „Lollipop”, „Mr. Saxobeat”, „Million” si „Lemonade”.
 
„Unlocked” oferă ascultătorului o incursiune inedită într-o lume pop-dance, împletind energia de dance şi clubbing cu tonul senzual şi uşor de recunoscut, marca Alexandra Stan.
 
Piese precum „Dance”, „Cherry Pop” şi „Give Me Your Everything” au fost difuzate la radiouri internaţionale în Japonia, Turcia, precum şi în ţări din America de Sud şi în Europa.
 
 
 
 
Lansat în luna august în Japonia şi promovat la radio, tv şi în concerte în cadrul unui turneu de două săptămâni, albumul „Unlocked” se află încă în topuri în Ţara Soarelui Răsare, chiar şi după 10 săptămâni.
 
În plus faţă de ediţia lansată în Japonia, noul album conţine 3 piese noi: „Unlocked”, „Trumpet Blows” şi „Vanilla Chocolat”, un single pe care Alexandra Stan îl cântă în feat. cu un artist de top de la noi – Connect-R.
 
„Unlocked” poate fi găsit pe: iTunes, Spotify, AmazonMusic, Google Play, Xbox Music, Rhapsody, Deezer, iHeartRadio, Zonga etc. şi, începând din ianuarie, în magazinele din reţeaua Sincron.