Untold Festival 2015: David Guetta, Avicii și alți 150 de artiști vor concerta la Cluj

De: Carmen Ulian / 06.01.2015, 12:00
Untold Festival 2015: David Guetta, Avicii și alți 150 de artiști vor concerta la Cluj
DJ-ii Avicii și David Guetta, dar și alți 150 de artiști vor concerta la Untold Festival, un eveniment care se va desfășura între 30 iulie și 2 august 2015.

Potrivit Dianei Apan, purtătorul de cuvânt al Federației SHARE, care se ocupă de organizarea evenimentelor din cadrul proiectului Cluj Capitală Europeană a Tineretului, DJ-ii David Guetta și Avicii vor concerta la Cluj-Napoca, în perioada 30 iulie – 2 august, la Untold Festival, un eveniment la care sunt invitați și alți 150 de artiști (Calvin Harris, Metallica, The Prodigy, etc).

„Deocamdată au fost anunțați doar cei mai importanți artiști, însă, pe parcurs, noi vom anunța, pe rând, și celelalte nume. Ținem cont și de părerea cetățenilor, astfel că, încă înainte de a fi anunțați Avicii și David Guetta, am pus în vânzare o mie de bilete pentru Untold Festival, la un preț special de 100 de lei. Am fost surprinși să vedem că s-au epuizat biletele în doar cinci zile. Însă, asta nu înseamnă că nu vor mai fi bilete. Iar cei care își doresc să participe la festival, pot să se preînregistreze online. Deja sunt foarte mulți oameni care s-au înscris, în doar 24 de ore, s-au înregistrat peste 1.500 de persoane, care au și scris sugestiile lor în materie de invitați”, a declarat corespondentului MEDIAFAX, Diana Apan.

Apan a mai precizat că, în total, în 2015, în Cluj-Napoca, vor fi organizate peste 1.500 de evenimente, precum concerte, evenimente sportive, ateliere și workshopuri dedicate tinerilor, acțiuni de voluntariat și de gaming.

Citește mai multe detalii pe Mediafax