Unui ospatar din Bucuresti i s-a aratat pe camasa portretul lui Mutu!

De: Marian Andrei / 05.10.2011, 17:00
Unui ospatar din Bucuresti i s-a aratat pe camasa portretul lui Mutu!
Aparitie cel putin stranie in saptamina meciului Romania-Belarus. Pe uniforma unui chelner de la un local de lux din Bucuresti a aparut chipul lui Adrian Mutu.

Ionut Ifrim, care nici macar nu-l admira pe Mutu, el fiind fan al Stelei, ca majoritatea oamenilor de rind, crede ca acest fenomen nu este intimplator si il pune pe seama reconvocarii lui Mutu la echipa nationala.

El ne-a declarat ca nu si-a modificat camasa si ca nu i-a aplicat nici un imprimeu. „Este camasa mea cea buna. Cu ea vin la munca, cu ea ma odihnesc cind dorm si tot cu ea fac karate, ca eu merg putin si la arte martiale. Ei, si brusc, in timp ce urinam in paharul de bere al unui client fidel de-al nostru, simt ca incepe sa ma manince falcile. Cind ma uit mai bine, vad ca-s murdar de singe. Abia acasa am vazut ca din singe e desenat Mutu„.

Ionut i-a cerut sefului o saptamina de concediu, temindu-se ca acesta este un semn divin. „Dumnezeu a vrut sa-mi spuna ceva. El stie chestii. Adica, Ioane, vezi ca vine Mutu si te bate, tu esti ospatarul ales„.

Citeste in „Rubrica de minuni” ce va face patronul lui Ionut in lipsa acestuia, pe Kamikazeonline.ro