„Up To Eleven” transmite un mesaj fanilor muzicii alternative

Apropo.ro / 01.10.2014, 13:43
A mai rămas doar o săptămână până la evenimentul dedicat muzicii alternative, "We Are The Alternative", care va avea loc pe data de 9 octombrie 2014, în Club Colectiv, din Bucureşti.

În cadrul acestui show, vor urca pe scenă patru formaţii emblematice pentru scena alternativă din România: Changing Skins, Up To Eleven, Bodark şi White Ash. Formaţiile vor susţine recitaluri speciale şi le vor dezvălui surprize fanilor prezenţi la eveniment!

„We Are The Alternative” este un eveniment periodic, marca Maximum Rock & Promusic Events, şi aspiră să scoată la lumina cei mai valoroşi artişti alternativi din România!

Mircea Petrescu, solistul formaţiei UP TO ELEVEN, a transmis un mesaj pentru fanii formaţiei şi ai muzicii alternative. Mircea vorbeşte despre importanţa susţinerii acestui gen în România şi îi invită la „We Are The Alternative” pe toţi cei care se regăsesc în cultura altfel.



 

Program „We Are The Alternative”:

Open-doors: 19:30. Prima formaţie va urca pe scena la ora 20:00 iar evenimentul ia sfârşit la ora 23:30.

Preţul unui bilet este de 15 lei. Biletele pot fi procurate doar în ziua evenimentului, de la intrarea în Club Colectiv.

Facebook Event: https://www.facebook.com/events/351176965038270/?fref=ts